![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Наскільки точні SpeedFan? Він показує маленький символом полум'я поряд з ГПУ, а температура в 73C ... Superoverclocked картку за замовчуванням, це температура те, що я повинна турбуватися? а також За останні 2 дні, це сталося лише двічі, і я хотів би зазначити є деякі важкі будівництва в своєму районі і ніколи не було до цього contsruction ... Мій ПК вимкнені випадковим два рази, і назад на харчування з екрану попередження з проханням, якщо я хочу почати це нормально. Але дивно, що монітор doesn't відключається ... але в той же час телевізор в будинку майнув і вимикати яка дуже Bizzare мені, що тільки башти і телевізори будуть робити це, але не іншим електроприводом речей у будинку, такі, як ліхтарі ... Ось чому я завантажив SpeedFan хоча, щоб перевірити температуру процесора. Випадку вентилятори на обох робітників і БП вентилятор дує постійно і я прибирав все з ПК не довго приблизно так що не повинно бути жодного пилу побудувати ... будь-які ідеї? Я сподіваюся / припускаючи його справедливої, пов'язані з будівництвом у цьому районі з часу його досить основним, але я відкрита, щоб допомогти усунення неполадок. Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| SpeedFan просто показує, інформація, зібрана датчиками температури. як до маленьких символом полум'я, який дає Вам попередження, що вона є гарячою, проте, програмне забезпечення можу сказати різницю між компонентами, або розробити хороший темп, тому його встановлена на рівні 40 я думаю. якщо ви натиснете на налаштувати SpeedFan та натисніть на датчик температури, ви можете перейменувати його і встановити бажане і попередження температурах. У мене 8800GS заводу розігнаний, як ваша, і мій власний розгону, і що Idles в низькому 50s, і коли гра йде до високих 60s. 73c є аж ніяк не є проблемою, могли б зробити з бути трохи прохолодніше, можливо, Whats ваша справа, як охолодження? Що стосується вашого ПК вимкнення своєї Gotta Be втручання з будівельними роботами, якщо ваш телевізор робить його також. монітори споживають менше електроенергії, що ПК, і набагато простіше, тому менше шансів бути здійснено шляхом стрибків напруги / крапель. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Охолодження здається в порядку, є вентиляційні отвори на бічній панелі поруч всі слоти PCI і вентилятор просто slighly над ним як на бічну панель і назад. Я б зауважив, що це не може бути простою температура, тому що я тільки що закінчив грати досить графічно важкі ігри на макс настройках, хоча він ще показав, що температура до 30 хвилин після того, як був закінчений у програмі. Це простою температурі без навантаження в середині 50-их. Під час гри він стріляє вгору між 70-79. Крім того, що я знайти непарні про комп'ютер відключення, а також телевізорів є те, що нічого іншого, окрім тих речей, навіть мерехтить, навіть світло в кімнаті. Це не завантажується навіть, а просто повністю вимикається, а потім знову дуже швидко, як якщо б там було погано гроза. Большое спасибо за Вашу відповідь. |
|
| |||
| |||
| Ви могли б скористатися нагодою вентилятор потягнувши повітря у разі. Температура нема про що турбуватися, хоча. І я згодна, що це дивно, єдина річ я можу згадати, що влада повинна мати впав або виріс за вкрай малу кількість часу, так що різниця у фари не була помітна, ТБ і комп'ютера (вежа) є набагато більш чутливі до електричних коливань, ніж, скажімо лампочку. Якщо Вас немає вже, ID рекомендуємо Вам покупки Мережний фільтр для захисту вашого комплекту! Мати моя тільки що довелося купувати нову материнську плату і блок живлення, в зв'язку з перепадом напруги! Будівельні роботи можуть викликати коливання потужності. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, 80C робота не Темп стурбовані.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Speedfan? | computeruler | General Software чат | 6 | 21 січня 2009 16:58 |
| BFG 8800 GTS 512MB | DJ33 | Графічні карти & Монітори | 5 | 20 березня 2008 13:40 |
| 8800GT 512MB проти 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Яка краще? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 6 | 16 січня 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB проти 8800 GTS 614mb Яка краще? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 2 | 16 січня 2008 04:10 |
| Новий GPU 8800 GT 512mb | sgtoku | Графічні карти & Монітори | 4 | 1 листопада 2007 08:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |