μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Stream Processors

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Απριλίου 2008, 05:52
Μέλος Ομάδα

Ποια είναι η αντιμετώπιση αυτών;

Όπως ίσως θυμάστε, πρόσφατα δημοσιεύτηκε ζητώντας για μια κατάλληλη κάρτα γραφικών για να αγοράσουν αυτό το καλοκαίρι. Αποδεικνύεται ο αδελφός μου σκέφτεται να κάνει το ίδιο. Ήταν έλεγχο κάποιες κάρτες 8800 και βρέθηκε μία αγαπούσε την εμφάνιση του. Το 9600 συνέστησε σε μένα έχει μεγαλύτερη ταχύτητα πυρήνα (700MHz Vs 600MHz) και μνήμη υψηλότερης ταχύτητας (1900MHz Vs 1800 MHz). Και οι δύο κάρτες έχουν 512MB GDDR3. Μια διαφορά που κάναμε ήταν ότι το δείτε 8800 έχει 112 επεξεργαστές stream 9600 και μου έχει 64.

Πόσο σημαντικός είναι ο αριθμός των επεξεργαστών ρεύμα; Είναι πιο σημαντική από τη βασική ταχύτητα / ταχύτητα της μνήμης; Θα μπορούσε το 8800 να αξίζει το υψηλότερο κόστος (περίπου 20 λίρες ή κάτι περισσότερο);

Εις υγεία
Old 6 Απριλίου 2008, 05:56
Ομάδα Δωρητών

Προσωπικά θα πάμε με το 8800.
Old 6 Απριλίου 2008, 06:31
Μέλος Ομάδα

Στην πραγματικότητα, αυτός ακριβώς βρέθηκε άλλη 8800: 700 πυρήνα, 1800 mem, 112 επεξεργαστές stream και στην ίδια τιμή με το 9600

512MB Gigabyte 8800 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240
BFG 9600 GT 512MB: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460

Έτσι, η οποία είναι η καλύτερη αγορά;
Old 6 Απριλίου 2008, 10:21
Ομάδα Δωρητών

Βασικά ρεύμα είναι οι επεξεργαστές δεδομένων για την οθόνη σας / γραφικά, οπότε αν έχετε 64 strream μεταποιητές thats 64 γραμμές των δεδομένων που μεταβιβάζονται, έχει 122 μέχρι 112 γραμμές μεταφοράς δεδομένων πέρα δώθε
Προφανώς, αν έχετε περισσότερες ρεύμα επεξεργαστές τόσο πιο γρήγορα η κάρτα θα είναι
υπάρχουν και εξαιρέσεις με DDR 2 και ddr3 ram
και της διεπαφής μέγεθος και αν είναι ακόμη πιο 256MB
im sur άλλες θα alond με άλλες λύσεις

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 8 Απρίλη 2008, 23:08
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχουν αρκετά πράγματα να ληφθούν υπόψη κατά την spec'ing κάρτα γραφικών. Πρώτον? Χρήση (gaming, vid μοντάζ ή απλά παρακολουθώντας dvd του), το ψήφισμα της οθόνης σας και, φυσικά, την τιμή, επειδή υπάρχει μια πλειάδα προ-overclocked κάρτες κάθε μοντέλου για πώληση.

Τα πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε κατά την εξέταση της αρχιτεκτονικής της κάρτας:

Π.Ε.Π'S (Render μονάδα εξόδου) - Οι εν λόγω προϊόν παράγεται η pixels στην οθόνη.
Pixel σωλήνες - Τα προϊόντα pixel και υφές που θα αποσταλεί στο ΠΕΠ της.
Vertex σωλήνες - Αυτά τα προσθέσετε ειδικά εφέ (όπως οι εκρήξεις) για αντικείμενα που έχουν παραχθεί για την οθόνη.
GPU (Graphics Processing Unit) ταχύτητα - Bit της προφανής μία πραγματικότητα, την ταχύτερη είναι τόσο πιο γρήγορα θα μπορεί να υπολογίσει πράξεις.
Μνήμη ελεγκτή λίγο πλάτος - Θα δείτε αυτά που αναφέρονται ως 64bit, 128bit και ούτω καθεξής. Όσο ευρύτερο είναι το καλύτερο που αυτό κινείται κατά βάση το τελικό προϊόν από το pixel σωλήνες, αγωγούς κλπ κορυφή μέσω της ram και πάνω στην οθόνη. Η ευρύτερη λίγο περισσότερο είναι το πλάτος αυτό μπορεί να κινείται σε κάθε δεδομένη στιγμή.
Ram - Ανάλογα με το πόσο ισχυρό είναι μια κάρτα με τη χρήση των ονομασιών τους παραπάνω υπαγορεύει το πόση μνήμη RAM χρειάζεστε. Επίσης, αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι με AA ζευγαρώσει ποσό τεθεί σε αυτήν. Αυτό είναι ένα από μου επικεντρώνεται σχετικά με τις κάρτες. Αν έχετε διαβάσει μερικές από προηγούμενες θέσεις μου, θα δείτε ότι 256MB μνήμης RAM είναι η απόλυτη μέγιστη θα χρειαστεί για μια κάρτα όταν παιγνίων στη σημερινή πρότυπο ψήφισμα των 1280x1024 (1440x900 εάν χρησιμοποιείτε παρακολουθεί widescreen). Σε 1680x1050 ή 1920x1200 θα χρειαστεί 512MB. Αλλά αν μια κάρτα που είναι χαμηλή σε σχέση με την gpu, ΠΕΠ, Vertex διακύβευμα έχει 512MB μνήμης RAM τότε δεν έχει νόημα καθώς η κάρτα δεν θα είναι σε θέση να παράγει αρκετό εικονοστοιχεία κτλ να είναι σε θέση να το παιχνίδι στα υψηλότερα ψηφίσματα κατά πρώτο λόγο , μέχρι την τοποθέτηση αρκετή μνήμη RAM για να κάνει ότι δεν έχει νόημα, εκτός whatsover ως σημείο πώλησης ως απειρία άνθρωποι θα δείτε το μεγαλύτερο αριθμό και αναλαμβάνει την καλύτερη κάρτα.
Ram ταχύτητα - Όταν κοιτάζετε μια κάρτα θα δείτε αυτό είναι εισηγμένες σε ένα αποτελεσματικό ταχύτητα. Αυτό δεν είναι το μάρκετινγκ. Διότι σε μια κάρτα μνήμης RAM ελέγχεται παράλληλα (2 τράπεζες του πω 128MB το καθένα) θα έχετε κάθε τράπεζα που λειτουργεί στα 700mhz πω αλλά τρέχει μαζί όπως και να έχουν πραγματική ταχύτητα 1400mhz ή 1.4ghz.

Για μια DX10 (Windows Vista) κάρτα που πρέπει να εξετάσουμε:

Όλα τα παραπάνω εκτός από τις σωληνώσεις και τα pixel Vertex σωλήνες.

Αρχιτεκτονικό αλλαγές στις κάρτες έχουν τώρα σημαίνει ότι η Stream Shaders σε μια κάρτα αυτού του είδους κάνουν την ίδια δουλειά που τόσο pixel σωλήνες και σωλήνες κορυφή έκανε.

Αυτό έχει ένα πλεονέκτημα στο ότι, ενώ πριν (σε DX9 κάρτας), όταν η gpu είναι ΔΖΚ κάποια περίπλοκη γεωμετρία (επεξεργασία από Vertex σωλήνες) το Σάββατο pixel σωλήνες βραδυπορείας. Αυτό σήμαινε ότι το παιχνίδι Ρυθμούς μπορεί να επιβραδυνθεί επειδή υπήρχε πάντοτε η disparagy μεταξύ του ποσού των δύο pixel κορυφή σωλήνες και σε μια συγκεκριμένη κάρτα, υπάρχει συνήθως περισσότερα pixel σωλήνες. Έτσι για κάθε shader έντασης ΔΖΚ σας κάρτα θα μπορούσε να λειτουργεί το παιχνίδι και στη συνέχεια πρόστιμο ξαφνικά το πλαίσιο επιτοκίων θα μπορούσε να μειωθεί κάτω δεξιά.

Λοιπόν, ειλικρινά, ο πιο ρεύμα shaders έχετε το καλύτερο.

Και Ναι, θα ήθελα να πρόκειται για το 8800 επίσης.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 8 Απρίλη 2008, 23:47
Ομάδα Δωρητών

Ο λόγος που πρότεινα το 9600 είναι ότι η ροή των μεταποιητών σε σημεία αναφοράς δεν κάνει απολύτως διαφορά, και το 9600 έδρανα σχεδόν το ίδιο με το 8800 σε όλους τους τομείς.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9η Απριλίου 2008, 12:11
Μέλος Ομάδα

arent ως σημεία αναφοράς, όπως παιχνίδια και διασκέδαση thats όταν ρεύμα μεταποιητές είναι εκεί:)
Old 9η Απριλίου 2008, 18:47
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Tidusffx View Post
arent ως σημεία αναφοράς, όπως παιχνίδια και διασκέδαση thats όταν ρεύμα μεταποιητές είναι εκεί:)
Όχι, τι; Ήμουν που αναφέρονται στη συγκριτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων παιχνίδι δοκιμές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 10 Απρίλη 2008, 03:06
Μέλος Ομάδα

ah Νόμιζα ότι μιλούσε για 3dmark και τέτοια lol.

Τα πλεονεκτήματα που βλέπω είναι του 9600 που είναι φθηνή και μπορεί να είναι αρκετά καλά overclocked.

Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω το 8800 πήρε την άκρη τους.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.