![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što je s tim nositi? Kao što svibanj podsjetiti sam nedavno objavljena o molba prikladan grafičkom karticom za kupovinu ovog ljeta. Ispada brate razmišlja o radiš isto. On je bio provjeravanje neke kartice 8800 i pronašao jedan on svidio izgled. U 9600 preporučio mi ima veću brzinu core (700MHz vs 600MHz) i višu brzinu memorije (1900MHz VS 1800 MHz). Obje kartice imaju 512MB GDDR3. A razlika je nismo vidjeli da je njegova 8800 ima 112 stream procesora i moj 9600 ima 64. Kako važno je broj stream procesora? Je li važnija od brzine core / memory speed? Bi biti vrijedan 8800 višoj cijeni (oko £ 20, ili nešto više)? Živjeli |
|
| |||
| |||
| Ja bih osobno ići s 8800. |
|
| |||
| |||
| U stvari, on je jednostavno naći neki drugi 8800: 700 core, 1800 mem, 112 stream procesora, a na istu cijenu kao moj 9600 512MB gigabajt 8800 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240 512MB BFG 9600 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 Dakle, što je bolje kupiti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uglavnom stream procesora su nositelji podataka za vaš monitor / grafike, tako da ako imate 64 strream procesora taj 64 redaka podataka prenesenih, tako da 112 ima 122 linija za prijenos podataka, tamo-amo očito ako imate više stream procesora je brži kartica će se postoje iznimke s DDR 2 i ddr3 ram i sučelje size iako su i dalje najviše 256MB IM sur drugima će biti alond s drugim rješenjima
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu je jako malo za uzeti u obzir prilikom spec'ing jedne grafičke kartice. Prvo; uporabu (gaming, Vid uređivanje ili jednostavno gledanje dvd-a), rezoluciju vašeg monitora i, naravno, cijena, jer postoji mnoštvo pred-overclocked kartice svakog modela za prodaju. U stvari morate biti obličje at kada gledaju u arhitekturi je kartica: ROP'S (Uzvratiti Output Unit) - Ovo je output produced piksela na ekranu. Pixel cijevi - Ove proizvode piksela i tekstura se šalju u ROP-ove. Hvatišta cijevi - Ove dodati specijalne efekte (kao što su eksplozije) na objekte za proizvode zaslonu. GPU (Graphics Processing Unit) speed - zalogaj od očigledan jedna stvarno, brži je to brže može izračunati operacija. Memory kontroler bitna širina - Vidjet ćeš ti kako kotira kao 64bit, 128bit i tako dalje. Širi se bolje, jer to u osnovi poteze gotovog proizvoda iz pixel cijevi, vrh cijevi itd kroz ovna i na ekranu. Širi malo širina je više može kretati u bilo kojem trenutku. Ram - Ovisno o tome kako je moćna karticu koristite odlomka iznad diktira koliko RAM-a vam je potrebna. Također, ako želite igrati igre sa AA ovna iznosa dolazi u nju. To je jedan od mojih fokusira u vezi kartica. Ako ste pročitali neke od mojih prethodnih postova vidjetćete 256MB RAM-a koji je apsolutnim max morat ćete na kartici kada gaming na današnji standard rezolucija 1280x1024 (1440x900 ako koristite widescreen monitor). At 1680x1050 ili 1920x1200 morat ćete 512MB. Ali ako karticu koja je u niskom kraju GPU, ROP, tjeme udjela ima 512MB RAM-a onda to ne daje nikakva smisla kao kartica neće moći proizvesti dovoljno piksela, itd., da biste mogli igra na višim rezolucijama na prvom mjestu , kako dolikuje ovnu dovoljno za napraviti da ne daje nikakve whatsover smislu osim kao prodaja točku kao neiskustvo će ljudi vidjeti veći broj i preuzimaju njegove bolju karticu. Ram brzina - Kada gledate kartice vidjet ćete ovaj kotira na efektivnu brzinu. Ovo nije marketing. Zbog ovna na karticu je kontrolirana paralelno (recimo 2 banke 128mb svaki), imat ćete svaki bankovni izvodi na 700mhz reći, ali se izvodi zajedno kao oni to imaju efektivnu brzinu 1400mhz ili 1.4ghz. Za DX10 (Windows Vista) karticu morate biti obličje at: Sve navedeno osim za pixel cijevi i hvatišta cijevi. Arhitektonske promjenama kartice sada znači da Stream Shaders na kartici ove vrste raditi isti posao da oba pixel cijevi i tjeme cijevi učinio. Ovo je jedna prednost u tome dok je prije (na DX9 kartica) kada je GPU iscrtavanje neke kompleksne geometrije (obrađivati tjeme cijevi) u pixel cijevi subota miruje. To je značilo da se igra frame rates svibanj usporiti jer je uvijek bio između disparagy iznosu od oba piksela i hvatište cijevi na određenu karticu, obično postoji više pixel cijevi. Tako za svaku shader intenzivnog renderiranje Vaše kartice može biti pokrenut igru u redu i onda sve nagli okviru stope mogla ispustiti desno dolje. Pa, iskreno, više stream shaders imate bolje. Ali yup, ja bih se ide za 8800 previše.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Razlog sam predlažemo 9600 je u tome što se stream procesora u repere napraviti apsolutno nema razlike, a 9600 klupe skoro isto kao i 8800 širom odbor.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| repere arent kao igre i zabave, kao kada taj stream procesora su tu:) |
|
| |||
| |||
| Uh, what? Bio sam se odnose na rezultate benchmarked Igra testiranje.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ah ti mislio je govoriti o 3dmark i takvih lol. Prednosti vidim od 9600 oni su jeftini i mogu se vrlo dobro overclocked. Ali ja još uvijek mislite da je dobio 8800 rub na njima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Produljenje Najbolji Hardware Internet Video Stream | chris187 | General Hardware Chat | 3 | 26 studeni 2009 12:40 |
| Free Code za tok igre preko mreže | CodeFreakC | Općenito Software Chat | 4 | 2. ožujak 2009 14:33 |
| Procesori | Dell320 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 3. siječanj 2008 20:10 |
| Notebook procesori | Tomas MCA | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 9. rujna 2007 03:34 |
| Can't audio stream from PC za Xbox 360 | Rattus Norvegicus | Windows Operating Systems | 5 | 15. kolovoz 2007 07:31 |
| Thread Tools | |
| |