![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Milyen kezelni ezeket? Talán emlékeznek rá, nemrégiben posted kérdezett alkalmas grafikus kártyával vásárolni ezen a nyáron. Ebből kiderül, hogy az öcsém gondol csinál ugyanaz. Ő volt ellenőrzés néhány 8800-kártyákat, találtam egy kedvelte a kinézetét. A 9600 ajánlott nekem van egy nagyobb mag sebesség (700MHz Vs 600MHz) és nagyobb memória sebességet (1900MHz Vs 1800 MHz). Mindkét kártyát 512MB GDDR3. A különbség azt láttam, hogy a 8800 már 112 stream processzorokat, és a 9600 már 64. Mennyire fontos a stream processzorok száma? Ez sokkal fontosabb, mint alapvető sebesség / memória sebessége? Vajon a 8800 megéri a magasabb költsége (kb. 20 £ többet, vagy valami)? Egészségére |
|
| |||
| |||
| Én személyesen menjen el a 8800. |
|
| |||
| |||
| Valójában, csak találtam egy 8800: 700 fő, 1800 tag, 112 stream processzorok és ugyanazon az áron, mint a 9600 Gigabyte 8800 GT 512 MB: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240 BFG 9600 GT 512 MB: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 Tehát, ami egy jobb vásárolni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alapvetően stream processzorok adatok hordozóira monitor / grafika, tehát ha van 64 strream feldolgozók thats 64 sornyi adatot továbbítják, így 112 van 122 sornyi adatot átadó ide-oda természetesen, ha több a stream processzorok gyorsabb lesz a kártya vannak kivételek a DDR-2 és a DDR3 RAM és a felület mérete bár a legtöbb még 256MB im sur másokat alond lesz más megoldás
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van itt elég egy kicsit, hogy vegye figyelembe a spec'ing egy grafikus kártya. Először is, használata (játékok vid szerkesztési vagy csak figyeli a DVD-k), a felbontás a monitor, és természetesen az árak, mert ott van a sok pre-overclocked kártyák minden modell eladó. Amit meg kell néztem, amikor néztem az architektúra egy kártyát: ROP'S (Render Output Unit) - Ezek a kibocsátás az előállított pixel a képernyőn. Pixel csövek - Ezek előállítása pixel és textúrákat kell küldeni a ROP's. Vertex csövek - Ezeket add különleges hatások (például a robbanások) a tárgyakat, hogy készüljön a képernyőn. GPU (Graphics Processing Unit) sebesség - Kicsit olyan nyilvánvaló egy igazán a gyorsabb ez a gyorsabb, hogy ki tudják számítani a műveleteket. Memóriavezérlő bit szélességű - Majd meglátod ezeket idézte a 64bit, 128bit, és így tovább. A szélesebb, annál jobb, mert ez alapvetően mozog a kész terméket a pixel-vezetékek, csövek stb vertex a RAM-ra és a képernyőn. A szélesebb egy kicsit szélesség annál léphet adott időben. Ram - Attól függően, hogy mennyire erős a kártyát használ a fenti vámtarifaszámok diktálja, hogy mennyi ram van szükség. Továbbá, ha azt szeretnénk játszani a játékot az AA a ram összeg érkezik rá. Ez az egyik, én elsősorban a kártyákat. Ha Olvastam néhány korábbi állás fog látni, hogy 256 MB RAM az abszolút max akkor szüksége lesz egy kártya, ha a szerencsejáték mai standard felbontása 1280x1024 (1440x900 használata esetén a szélesvásznú monitor). Az 1680x1050 vagy 1920x1200 lesz szüksége 512MB. De ha a kártya, hogy alacsony a végén GPU, ROP, vertex tét már 512MB RAM, akkor nincs értelme, mivel a kártya nem lesz képes termelni elég pixel stb ahhoz, hogy a játék magasabb állásfoglalások az első helyen , így a beépítési ram nem elég, hogy nincs értelme whatsover kivéve az eladási pont tapasztalathiányából emberek látni fogják a nagyobb számú, és látja, hogy egy jobb kártyát. RAM sebesség - Ha ránézünk a kártya akkor ez az idézett egy tényleges sebesség. Ez nem marketing. Mivel a RAM-kártya ellenőrzése párhuzamosan (mondjuk 2 bankjai 128MB mindegyik) lesz minden bank fut a 700MHz, de mondjuk fut össze, hiszen azok tényleges sebessége 1400mhz vagy 1.4ghz. A DX10 (Windows Vista) kártyára van szükség, hogy nézett: Az összes fenti, kivéve a pixel csövek és Vertex csövek. Építészeti változtatásokat kártyák most azt jelenti, hogy Stream shaderek a kártya az ilyen típusú, nem ugyanazt a munkát, hogy a pixel és vertex csövek csövek tette. Ez az egyik előnye, hogy mivel előtt (a DX9-kártya), amikor a GPU van tetemeltakarítási néhány bonyolult geometriájú (feldolgozni vertex csövek) a pixel csővezetékeknek szombat tétlen. Ez azt jelentette, hogy a játék kocka aránya lelassíthatja, mert mindig is disparagy közötti összeget mindkét pixel és vertex csövek egy adott kártyára, ott általában több pixel csövek. Szóval minden shader intenzív tetemeltakarítási a kártya is fut a játék szép, és aztán hirtelen a kocka adómértékek csepp lent. Szóval, őszintén, a több stream shaderek van jobb. És yup, én lennék megy a 8800 is.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azért javaslom a 9600 az, hogy a stream processzor referenciaértékeket, hogy egyáltalán nincs különbség, és a padok 9600 majdnem ugyanaz, mint a 8800 lesz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| referenciaértékeket arent a szórakozás, mint a játékok és amit, ha stream processzorok vannak:) |
|
| |||
| |||
| Hmm, mi? Én voltam utalva összevetni eredményei játék tesztelése.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| ah hittem, beszélünk 3dmark, és az ilyen lol. Az előnyök Látom a 9600 is vannak olcsó, és az elég jól overclocked. De még mindig hiszem, a 8800 megvan szélén rájuk. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a legjobb Hardver Internet Video Stream | chris187 | Általános fémáru Chat | 3 | November 26, 2009 12:40 |
| Free kód stream játékok a hálózaton | CodeFreakC | General Chat szoftver | 4 | 2. március 2009 14:33 |
| Processzorok | Dell320 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 3. január 2008 20:10 |
| Notebook processzorok | Tomas MCA | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 9. Szeptember 2007 03:34 |
| Nem lehet a PC audio stream az Xbox 360 | Rattus norvegicus | A Windows operációs rendszerek | 5 | 15. augusztus 2007 07:31 |
| Téma eszközök | |
| |