mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Stream Processors

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 6, 2008, 05:52
Loceklis

Default Stream Processors

Kas ir galā ar šiem?

Kā jūs varat atgādināt, es nesen ievietojis jautā par piemērotiem grafikas karti nopirkt šovasar. Izrādās, mans brālis ir domāšana, kā to pašu. Viņš bija pārbaudīt dažus 8.800 kartes un konstatēja, ka viens viņam patika izskatu. 9.600 ieteica man ir lielāki magnētiskie ātruma (700MHz Vs 600MHz), un lielāka atmiņa ātrums (1900MHz Vs 1800 MHz). Abām kartēm ir 512MB GDDR3. Atšķirība mēs redzēt bija tas, ka viņa 8.800 ir 112 plūsmas procesoriem un mana 9.600 ir 64.

Cik svarīga ir straumes pārstrādātāju numuru? Tas ir svarīgāk nekā kodols ātrums / atmiņas ātrumu? Vai 8.800 vērts lielākas izmaksas (aptuveni £ 20 vairāk vai kaut ko)?

Urravas
Old Aprīlis 6, 2008, 05:56
Donors Group

Es personīgi iet ar 8.800.
Old Aprīlis 6, 2008, 06:31
Loceklis

Patiesībā viņš tikai konstatēja citas 8.800: 700 kodols, 1800 mem, 112 plūsmas procesoriem un par tādu pašu cenu kā mana 9.600

512MB Gigabyte 8800 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240
512MB BFG 9600 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460

Tātad, kas ir labāk pirkt?
Old Aprīlis 6, 2008, 10:21
Donors Group

Pamatā plūsma procesori ir datu nesējiem Jūsu monitora / graphics, tādēļ, ja jums ir 64 strream procesori thats 64 rindas dati ir pārsūtīti, lai 112 ir 122 rindas datu nodošanu šurp un turp
Protams, ja jums ir vairāk plūsma procesori ātrāk karte tiks
ir arī izņēmumi, ar DDR 2 un DDR3 ram
un interfeisa izmērs tomēr lielākā daļa vēl 256mb
im sur citi būs alond ar citiem šķīdumiem

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Aprīlis 8, 2008, 23:08
Donors Group

Ir diezgan mazliet ņemt vērā, spec'ing grafikas karte. Pirmkārt, izmantošana (spēļu, vid editing vai vienkārši skatīties dvd's "), vai Jūsu monitora izšķirtspēju, un, protams, cenu, jo tur ir daudz iepriekš overclocked kartes katra modeļa pārdošanai.

Lietas, jums jābūt apskatot, aplūkojot arhitektūras karte:

ROP'S (Render Output Unit) - Šīs produkcijas ražo pikseļus ekrānam.
Pixel caurules - Šie ražot pixel's un tekstūru jānosūta ROP's.
Virsotne caurules - Specefekti (piemēram, sprādzieni) Šīs pievienot priekšmetiem, kas ražoti ekrānu.
GPU (Graphics Processing Unit) ātrums - mazliet skaidrs viens tiešām, ātrāk, tas ir ātrāk to var aprēķināt operācijas.
Atmiņas kontrolieris bit platums - Jūs redzēsiet kā tie citēts kā 64bit, 128bit utt. Plašāk labāk, jo tas galvenokārt pārvietojas gala produktu no pikseļu caurulēm, virsotne caurules uc ar RAM un uz ekrāna. Plašāk bitu platums ir vairāk tā varētu pārvietoties jebkurā laikā.
Ram - Atkarībā no tā, cik spēcīgs karti, izmantojot iepriekš minētās pozīcijas nosaka, cik daudz RAM jums ir nepieciešams. Arī tad, ja jūs vēlaties spēlēt spēli ar AA ram daudzums nonāk tā. Šis ir viens no maniem vērsta uz kartes. Ja esat palasītu manu iepriekšējo amatu jūs redzēsiet, ka 256mb RAM ir absolūtais max jums būs nepieciešama apliecība, kad spēļu šodienas standarta izšķirtspēja 1280x1024 (1440x900 ja izmanto platekrāna monitors). Pie 1680x1050 vai 1920x1200 jums ir 512mb. Bet, ja karti, kas ir zems beigās GPU, ROP, virsotne likmes ir 512MB RAM, tad nav jēgas, jo karte nespēj saražot pietiekami daudz pikseļiem utt, lai varētu spēli pie augstākas rezolūcijas pirmajā vietā , tā uzstādīšanai pietiek ram to darīt nav jēgas whatsover izņemot pārdošanas punktu, kā pieredzes cilvēki redzēs lielāku skaitu un nodrošina tās labāku karti.
Ram ātrums - Aplūkojot karti jūs redzat šo kotē efektīvs ātrumu. Tas nav mārketings. Jo ram uz kartes kontrolē paralēli (teiksim 2 bankām 128mb katra), Jums būs katra banka lēš teikt 700MHz, bet darbojas kopā, jo viņiem tās ir efektīvs ātrums 1400MHz vai 1.4GHz.

Par DX10 (Windows Vista) karti, jums jābūt meklē:

Visu iepriekš minēto, izņemot pikseļu caurulēm un Vertex caurulēm.

Arhitektūras izmaiņas kartēm tagad nozīmē, ka straume Shaders uz kartes šāda tipa to pašu darbu, ka gan pikseļu caurules un vertex caurules izdarīja.

Viena priekšrocība Tas ir jo tā kā pirms (uz DX9 kartes), kad GPU ir padarīt dažu sarežģītu ģeometrija (ko apstrādā virsotne caurules) pikseļu caurules sat dīkstāvē. Tas nozīmēja, ka spēle rāmis likmēm var palēnināt, jo vienmēr ir disparagy starp summu, gan pikseļu un virsotņu caurules par īpašu karti, tur parasti ir daudz pikseļu caurulēm. Tātad jebkuram shader intensīvi padara Jūsu kartes var darbināt spēles naudas sodu un tad visi pēkšņi rāmis likmes varētu piliens pa labi uz leju.

Jā, atklāti sakot, vairāk plūsma šeiderus jums labāk.

Un Yup, es gribētu būt nosūtāmos 8.800 too.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Aprīlis 8, 2008, 23:47
Donors Group

Iemesla dēļ es iesaku 9.600 ka plūsma procesori kritērijus padarīt pilnīgi nekādas atšķirības, un 9.600 soli gandrīz tāds pats kā 8.800 pāri kuģa.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Aprīlis 9, 2008, 12:11
Loceklis

kritēriji arent kā jautru, spēles un thats kad plūsma procesori ir tur:)
Old Aprīlis 9, 2008, 18:47
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Tidusffx View Post
kritēriji arent kā jautru, spēles un thats kad plūsma procesori ir tur:)
Uh, what? Es biju atsaucoties uz jāsalīdzina rezultāti spēle pārbaude.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Aprīlis 10, 2008, 03:06
Loceklis

ah iedomājos, ka tu runā par 3DMark un tādas lol.

Priekšrocības i sk. 9.600 tie ir lēti un tos var diezgan labi overclocked.

Bet es joprojām domāju, 8.800 got malas par tām.
Reply

Register

Bookmarks