mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Stream Procesoare

Reply

Thread Tools
Old 6 aprilie 2008, 05:52
Grupul de stat

Care este treaba cu astea?

Aşa cum vă mai amintesc, am postat recent cere despre o placă grafică potrivit pentru a cumpara in aceasta vara. Se pare ca fratele meu este de gândire de a face acelaşi lucru. El a fost verificat unele cartele 8800 şi el a găsit un plăcut aspectul. În 9600 mi-a recomandat-o mai mare viteza de bază (700MHz Vs 600MHz), precum şi o viteză mai mare de memorie (1900MHz Vs 1800 MHz). Ambele carduri au 512MB GDDR3. A se vedea diferenţa am făcut a fost că lui 8800 a 112 procesoare stream şi 9600 mi-a 64.

Cât de important este numărul de procesoare stream? Este mult mai important decât viteza de bază / viteza de memorie? Ar putea fi în valoare de 8800 de costuri mai mari (în jur de £ 20 mai mult sau ceva de genul asta)?

Noroc
Old 6 aprilie 2008, 05:56
Grupul de donator

Aş merge personal cu 8800.
Old 6 aprilie 2008, 06:31
Grupul de stat

De fapt, el doar găsit un alt 8800: 700 de bază, 1800 mem, 112 procesoare stream şi la acelaşi preţ ca mea 9600

512MB Gigabyte 8800 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240
512MB BFG 9600 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460

Deci, care este o mai bună cumpar?
Old 6 aprilie 2008, 10:21
Grupul de donator

În principiu, fluxul de procesoare sunt suporturi de date pentru monitorizarea / grafice, deci, dacă aveţi 64 strream procesoare thats 64 de linii de date transferate, deci 112 a 122 de linii de transferul de date încoace şi încolo
în mod evident, dacă aveţi mai multe procesoare de flux mai rapid de carte va fi
există şi excepţii, cu DDR 2 şi DDR3 RAM
şi interfaţa Marime deşi majoritatea sunt încă 256MB
im sur altele vor fi alond cu alte soluţii

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 8 aprilie 2008, 23:08
Grupul de donator

Nu e destul de puţin pentru a lua în considerare, atunci când spec'ing o placă grafică. În primul rând, de utilizare (jocuri, editare vid sau doar ochii pe DVD's), rezoluţia monitorului, şi, bineînţeles, de preţ, pentru că există o multitudine de cartele pre-overclocked de fiecare model de vânzare.

Lucruri de care aveţi nevoie pentru a se uita la atunci când se uită la arhitectura de o carte de:

POR'S (Face iesire Unit) - Aceste producţia de produse de pixeli la ecran.
Pixel conducte - Aceste produce pixel de texturi şi de a fi trimis la POR lui.
Vertex conducte - Aceste adăuga efecte speciale (cum ar fi explozii) la obiectele fiind produse pentru ecran.
GPU (Graphics Processing Unit) viteza - Bit de o evidentă un adevărat, cu atât mai rapid este cu atât mai rapid se poate calcula operaţiuni.
Controler de memorie bit latime - Veţi vedea ca aceste citat ca 64bit, 128bit şi aşa mai departe. Mai larg de mai bine ca acest principiu, se mută în produsul finit de la pixel tevi, conducte, etc culme prin intermediul memoriei RAM şi pe ecran. Mai larg de un pic lăţimea este cu atât mai mult se poate muta la un moment dat.
Ram - În funcţie de cât de puternică este, folosind un card de rubricile de mai sus dictează cât de mult RAM care aveţi nevoie. De asemenea, dacă doriţi să jucaţi un joc cu AA de berbec suma va intra în ea. Aceasta este una dintre mele se concentrează în ceea ce priveşte cardurile. Dacă v-aţi citit unele dintre posturile mele anterioare veţi vedea că 256 MB de RAM este absolut max veţi avea nevoie de o carte de joc, atunci când cel de azi standard de rezoluţie de 1280x1024 (1440x900, dacă folosiţi un monitor widescreen). La 1680x1050 sau 1920x1200 veţi avea nevoie de 512MB. Dar dacă o carte, care este scăzut în scop de GPU, POR, mizele culme a 512MB de RAM, atunci ea nu face nici un sens ca la carte nu va fi capabil să producă suficient de pixeli, etc pentru a putea să joc la rezoluţii mai mari, în primul rând, , asa ca echipare destul RAM pentru a face asta nu face nici un sens whatsover excepţia ca un punct de vânzare lipsă de experienţă ca oamenii vor vedea mai mare număr de ei şi să-şi asume o mai bună carte.
Ram viteza - Când se uită la o carte veţi vedea acest citat de la un mod eficient de viteză. Acest lucru nu este de introducere pe piaţă. Pentru ca pe o carte de RAM este controlat în paralel (să zicem 2 bănci de 128MB fiecare) va trebui să fie difuzate la fiecare banca spun 700mhz dar rulează împreună, deoarece acestea au un efectiv de viteză de 1400mhz sau 1.4ghz.

Pentru o DX10 (Windows Vista) carte de care aveţi nevoie pentru a se uita la:

Toate cele de mai sus cu excepţia celor pixel Vertex ţevi şi conducte.

Architectural modificări carduri au acum înseamnă că Stream Shaders pe un card de acest tip fac acelaşi loc de muncă faptul că ambele pixel ţevi şi conducte culme a făcut-o.

Acest lucru are un avantaj în faptul că, înainte de întrucât (pe o carte de DX9) în cazul în care GPU este prestarea unor complexe geometrie (prelucrate de către vârful tevi) pixel de conducte sâmbătă inactiv. Acest lucru a însemnat că jocul frame rate pot încetini, deoarece a fost întotdeauna un disparagy dintre cantitatea de ambele pixel zenit şi conducte pe o anumită carte, nu e de obicei mai multe conducte de pixeli. Deci, pentru orice Shader intensiv prestării cartea dvs. de credit ar putea fi difuzate de joc bine si apoi dintr-o dată cadrul tarife ar putea picătură dreapta jos.

Asa ca, sincer, de mai multe stream shaders aveţi mai bine.

Şi Da, mi-ar fi gata pentru 8800 prea.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 8 aprilie 2008, 23:47
Grupul de donator

Motivul pentru care am sugera în 9600 este ca fluxul de procesoare în repere face absolut nici o diferenţă, şi 9600 de banci aproape aceleaşi ca şi în 8800 peste bord.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 9 aprilie 2008, 12:11
Grupul de stat

ca puncte de referinţă arent distractiv ca jocuri şi thats când fluxul de procesoare sunt acolo:)
Old 9 aprilie 2008, 18:47
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Tidusffx View Post
ca puncte de referinţă arent distractiv ca jocuri şi thats când fluxul de procesoare sunt acolo:)
Uh, ce? Am fost evaluate comparativ cu referire la rezultatele Joc de testare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 10 aprilie 2008, 03:06
Grupul de stat

ah crezut că vorbesc despre 3dmark şi astfel lol.

Avantajele i vezi din 9600 sunt acestea sunt ieftine şi pot fi destul de bine overclocked.

Dar eu cred încă în 8800 a luat de pe marginea lor.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.