menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Stream procesory

Reply

Thread Tools
Old 6. apríla 2008, 05:52
Člen Skupina

Default Stream procesory

Aký je vysporiadať sa s týmito?

Ako môžete pripomenúť, som nedávno vyslaný žiadajú o vhodnej grafickej karty ku kúpe tohto leta. Ukazuje sa, môj brat je myslenie robí to isté. Bol kontrolu niektorých kariet 8800 a zistil, jeden mal rád vzhľad. 9600 sa odporúča, aby mně má vyššie rýchlosti jadra (700MHz Vs 600MHz) a vyššia rýchlosť pamäte (1900MHz Vs 1800 MHz). Obe karty majú 512mb GDDR3. Rozdiel sme vidieť bolo, že jeho 8800 má 112 stream procesorov a moje 9600 má 64.

Ako dôležitý je počet stream procesorov? Je to dôležitejšie ako základná rýchlosť / rýchlosť pamäte? 8800 by sa stálo za to vyššia cena (okolo 20 libier viac, alebo tak niečo)?

Na zdravie
Old 6. apríla 2008, 05:56
Darcu Skupina

Default Stream procesory

Osobne by som ísť s 8800.
Old 6. apríla 2008, 06:31
Člen Skupina

Default Stream procesory

V skutočnosti, on jednoducho našiel inú 8800: 700 jadro, 1800 členov, 112 stream procesorov a za rovnakú cenu ako moje 9600

512mb Gigabyte 8800 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240
512mb BFG 9600 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460

Tak, ktorá je lepšie kúpiť?
Old 6. apríla 2008, 10:21
Darcu Skupina

Default Stream procesory

V podstate stream procesory sú dátové nosiče pre váš monitor / grafika, takže ak máte 64 strream procesory to je 64 riadkov dát preloženie, takže 112 má 122 riadkov prenášanie dát sem a tam
samozrejme, ak máte viac stream procesorov je rýchlejšie karta bude
existujú výnimky s DDR 2 a DDR3 RAM
a rozhrania, veľkosti i keď väčšina z nich stále 256megabajt
im sur ostatné bude alond s iným riešením

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 8. apríla 2008, 23:08
Darcu Skupina

Default Stream procesory

Na to je absolútne bit vziať do úvahy pri spec'ing grafickú kartu. Po prvé, použitie (hranie hier, strih vid alebo len sledovať DVD), rozlíšenie monitora, a samozrejme cena, pretože je tam veľké množstvo pre-overclocked kariet každý model na predaj.

Na čo je potrebné hľadať v pri pohľade na architektúru karty:

ROP'S (Vykreslit Výstup Unit) - Tieto výstupné vyrábaných pixelov na obrazovke.
Pixel potrubia - Tie produkujú pixelov a textúr, ktoré majú byť zaslané do ROP to.
Vertex potrubia - Tieto pridať špeciálne efekty (napr. výbuchy) na objekty, ktoré vznikajú na obrazovke.
GPU (Grafika Spracovanie jednotka) rýchlosť - Trocha zjavnú jeden fakt, tým rýchlejšie je tým rýchlejšie je možné vypočítať operácií.
Bit šírka pamäťovej radiče - Uvidíte, ako tieto citovaný ako 64bit, 128bit, a tak ďalej. Širší, tým lepšie, pretože to v podstate pohybuje hotových výrobkov z rúr pixel, vertex potrubia atď cez ram a na obrazovku. Širšom trochu šírka je tým viac sa môže pohybovať v danej chvíli.
Ram - V závislosti na tom, ako mocný kartu používať položiek nad diktuje koľko ram, čo potrebujete. Aj v prípade, že chcete hrať hru s AA skopci suma príde na to. To je jeden z mojich zameriava týkajúce kariet. Ak ste si prečítať niektoré z mojich predchádzajúcich miest uvidíte, že 256MB RAM je absolútny max budete musieť na karte pri hraní na dnešnej štandardné rozlíšenie 1280x1024 (1440x900, ak používate širokouhlý monitor). Na 1680x1050 alebo 1920x1200, ktoré budete potrebovať 512mb Ale ak si kartu, ktorá je nízka konci v GPU, ROP, vertex stávke má 512mb RAM, potom nemá zmysel, ak sa karta nebude schopná produkovať dostatočné množstvo pixels atď, aby mohla hra vo vyšších rozlišeních na prvom mieste , takže montáž dost ram k tomu, že nemá zmysel whatsover okrem ako predajné miesto ako neskúsenosť ľudí uvidí väčší počet a zabezpečuje jeho lepšie karty.
Ram rýchlosť - Pri pohľade na kartu uvidíte tento citovaný na efektívne rýchlosti. To nie je marketing. Ram, pretože na karte je riadený súbežne (napr. 2 banky 128megabajt kus) budete mať každá banka beží na 700MHz, ale povedzme beží spolu, pretože majú efektívnu rýchlosť 1400MHz alebo 1.4GHz.

Pre DX10 (Windows Vista) karty je nutné hľadať v:

Všetky vyššie uvedené s výnimkou pixelu Vertex rúry a potrubia.

Architektonické zmeny karty majú teraz znamená, že Stream shadery na karte tohto typu robiť rovnakú prácu, že obe pixel vrchol potrubia a rúry urobil.

To má jednu výhodu v tom, že zatiaľ čo pred rokom (na DX9 kartu), keď GPU je zobrazovanie nejaké zložité geometria (spracované vrchol potrubia) na pixel rúry Sobota nečinnosti. To znamená, že hra ráme sadzieb môže spomaliť, pretože bola vždy disparagy medzi výškou oboch pixel a vrchol potrubia na konkrétnu kartu, existuje obvykle viac pixels potrubia. Takže pre všetky shader intenzívnej zobrazovanie vašej karty môže byť spustenie hry pokutu a potom naraz ráme sadzby by mohli klesnúť dole.

Takže, úprimne povedané, čím viac stream shadery, tým lepšie.

A áno, já by som mal ísť za 8800 taky.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 8. apríla 2008, 23:47
Darcu Skupina

Default Stream procesory

Dôvodom Navrhujem na 9600 je, že sa stream procesorov, aby štandardy absolútne žiadny rozdiel, a lavičky 9600 takmer rovnaký ako v 8800 cez palubu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 9. apríla 2008, 12:11
Člen Skupina

Default Stream procesory

meradlá arent ako sú hry a zábava to je, keď stream procesormi sú tam:)
Old 9. apríla 2008, 18:47
Darcu Skupina

Default Stream procesory

Citácia:
Pôvodne Poslal Tidusffx View Post
meradlá arent ako sú hry a zábava to je, keď stream procesormi sú tam:)
Ehm, čo? Bol som s odkazom na porovnaní výsledkov Hra testovanie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 10. apríla 2008, 03:06
Člen Skupina

Default Stream procesory

ah, že si hovoril o 3DMark a také lol.

Výhody aj vidieť z 9600 sú sú lacné a možno je pomerne dobre overclocked.

Ale aj napriek tomu si myslím, že 8800 má hranu o nich.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čo najlepšie Hardware na Internet Stream Video chris187 Všeobecné Hardware Chat 3 26.novembra 2009 12:40
Voľný zákonník prúdu hry po sieti CodeFreakC Všeobecné Software Chat 4 2. marca 2009 14:33
Procesory Dell320 Procesory, základné dosky & RAM 1 3. januára 2008 20:10
Notebook procesory Tomas MCA Notebooky, Mobily a PDA 3 9. septembra 2007 03:34
Nemožno stream audio z PC na XBox 360 Rattus norvegicus Operačné systémy Windows 5 15. augusta 2007 07:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.