![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Шта је са тим носити? Као што мај подсетити сам недавно објављена о молба прикладан графичком картицом за куповину овог љета. Испада брате размишља о радиш исто. Он је био проверавање неке картице 8800 и пронашао један он свидио формат. У 9600 препоручио ми има већу брзину цоре (700МХз вс 600МХз) и вишу брзину меморије (1900МХз ВС 1800 МХз). Обе картице имају 512МБ ГДДР3. А разлика је нисмо видели да је његова 8800 има 112 стреам процесора и мој 9600 има 64. Како важно је број стреам процесора? Да ли је важнија од брзине цоре / меморы спеед? Би да буде вредан 8800 вишој цени (око £ 20, или нешто више)? Живели |
|
| |||
| |||
| Ја бих лично ићи са 8800. |
|
| |||
| |||
| У ствари, он је једноставно наћи неки други 8800: 700 цоре, 1800 мем, 112 стреам процесора, а на исту цену као мој 9600 512МБ гигабајт 8800 ГТ: хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=747240 512МБ БФГ 9600 ГТ: хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=771460 Дакле, што је боље купити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Углавном стреам процесора су носиоци података за ваш монитор / графике, тако да ако имате 64 стрреам процесора тај 64 редова података пренесених, тако да 112 има 122 линија за пренос података, тамо-амо очито ако имате више стреам процесора је бржи картица ће се постоје изузеци са ДДР 2 и ДДР3 рам и интерфејс сизе иако су и даље највише 256МБ ИМ сур другима ће бити алонд са другим решењима
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту је јако мало за узети у обзир приликом спец'инг једне графичке картице. Прво; употребу (гаминг, Вид уређивање или једноставно гледање двд-а), резолуцију вашег монитора и, наравно, цена, јер постоји мноштво пред-оверцлоцкед картице сваког модела за продају. У ствари морате бити хандсоме код када гледају у архитектури је картица: РОП'С (Узвратити оутпут Унит) - Ово је оутпут продуцед пиксела на екрану. Пиксел цеви - Ове производе пиксела и текстура се шаљу у РОП-ове. Хватишта цеви - Ове додате специјалне ефекте (као што су експлозије) на објекте за производе екрану. ГПУ (Грапхицс Процессинг Унит) спеед - мало над очигледан једна стварно, бржи је то брже може израчунати операција. Меморы контролер битна ширина - Видећемо ћеш ти како котира као 64бит, 128бит и тако даље. Шири се боље, јер то у основи потезе готовог производа из пиксел цеви, врх цеви итд кроз овна и на екрану. Шири мало ширина је више може кретати у било којем тренутку. Рам - У зависности о томе како је моћна картицу користите одломка изнад диктира колико РАМ-а вам је потребна. Такође, ако желите играти игре са АА овна износа долази у њу. То је један од мојих фокусира у вези картица. Ако сте прочитали неке од мојих претходних постова видјетћете 256МБ РАМ-а који је апсолутним макс мораћете ћете на картици када гаминг на данашњи стандард резолуција 1280кс1024 (1440кс900 ако користите уидесцреен монитор). Ат 1680кс1050 или 1920кс1200 мораћете ћете 512МБ. Али ако картицу која је у ниском крају ГПУ, РОП, тјеме удела има 512МБ РАМ-а онда то не даје никаква смисла као картица неће моћи произвести довољно пиксела, итд, да бисте могли да игра на вишим резолуцијама на првом месту , како доликује овну довољно за направити да не даје никакве ухатсовер смислу осим као продаја тачку као неискуства ће људи видети већи број и преузимају његове бољу картицу. Рам брзина - Када гледате картице видећете овај котира на ефективну брзину. Ово није маркетинг. Због овна на картицу је контролисана паралелно (рецимо 2 банке 128МБ сваки), имат ћете сваки банковни изводи на 700мхз рећи, али се изводи заједно као они то имају ефективну брзину 1400мхз или 1.4гхз. За ДКС10 (Уиндоус Виста) картицу морате бити хандсоме код: Све наведено осим за пиксел цеви и хватишта цеви. Архитектонске променама картице сада значи да стреам Схадерс на картици ове врсте радити исти посао да оба пиксел цеви и тјеме цеви учинио. Ово је једна предност у томе док је пре (на ДКС9 картица) када је ГПУ Исцртавање неке комплексне геометрије (обрађивати тјеме цеви) у пиксел цеви субота мирује. То је значило да се игра фраме ратес мај успорити јер је увек био између диспарагы износу од оба пиксела и хватиште цеви на одређену картицу, обично постоји више пиксел цеви. Тако за сваку схадер интензивног приказивање Ваше картице може бити покренут игру у реду и онда све нагли оквиру стопе могла испустити десно доле. Па, искрено, више стреам схадерс имате боље. Али Ыуп, ја бих се иде за 8800 превише.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Разлог сам предлажемо 9600 је у томе што се стреам процесора у репер направити апсолутно нема разлике, а 9600 клупе скоро исто као и 8800 широм одбор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| репер арент као игре и забаве, као када тај стреам процесора су ту:) |
|
| |||
| |||
| Ух, ухат? Био сам се односе на резултате бенцхмаркед Игра тестирање.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ах ти мислио је говорити о 3дмарк и таквих лол. Предности видим од 9600 они су јефтини и могу се врло добро оверцлоцкед. Али ја још увек мислите да је добио 8800 ивица на њима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ухатс Најбољи Хардвер за Интернет стреам видеа | цхрис187 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 26. новембар 2009 12:40 |
| Фрее Цоде за ток игре преко мреже | ЦодеФреакЦ | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 2 март 2009 14:33 |
| Процесори | Делл320 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 3 јануар 2008 20:10 |
| Нотебоок процесори | Томас МЦА | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 9. септембра 2007 03:34 |
| Цан'т аудио стреам фром ПЦ за Ксбокс 360 | Раттус Норвегицус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 15 аугуст 2007 07:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |