![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що таке угода з цим? Як ви пам'ятаєте, я недавно Написав питати про відповідної відеокарти, щоб купити цього літа. Виявляється, мій брат не збирається робити те ж саме. Він перевіряв деякі 8800 і знайшов він сподобався зовнішній вигляд. 9600 рекомендували мені має більш високу частоту ядра (700MHz Vs 600 МГц) і більш високій швидкості пам'яті (1900MHz Vs 1800 МГц). Обидві карти мають 512MB GDDR3. Різниця Ми бачили його в тому, що 8800 має 112 потокових процесорів і мої 9600 має 64. Яке значення має число потокових процесорів? Більш важливо, ніж частоти ядра / пам'яті? Чи буде 8800, варто більш високої вартості (близько £ 20 або більше-то)? Ура |
|
| |||
| |||
| Особисто я хотів би піти з 8800. |
|
| |||
| |||
| Справді, він просто знайшов іншу 8800: 700 ядра, 1800 Mem, 112 потокових процесорів і за тією ж ціною як моя 9600 512MB Gigabyte 8800 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=747240 512MB BFG 9600 GT: http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 Таким чином, який краще купити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кількість потокових процесорів основному є носіями інформації для вашого монітора / графіки, так що якщо у вас є 64 strream процесори Thats 64 рядків даних, які передаються, таким 112 має 122 ліній передачі даних туди і назад Очевидно, що якщо у вас більше потокових процесорів швидше карти будуть є виключення з DDR2 і DDR3 RAM і інтерфейсом розміром хоча більшість з них ще 256mb І. іншим SUR буде alond з іншими рішеннями
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там зовсім небагато, щоб брати до уваги при spec'ing відеокарти. По-перше, використання (ігри, вид редагування або просто дивитися DVD's), роздільна здатність монітора і, звичайно ж, ціну, тому що існує безліч попередньо розігнаних карт кожної моделі для продажу. Те, що ви повинні бути дивлячись на при погляді на архітектуру карти: ROP'S (Render ПРИСТРІЙ) - ці вихідні проводиться пікселів на екрані. Піксельних конвеєрів - Вони виробляють пікселя і текстури буде направлений до РПН's. Vertex трубами - Ці додати спеціальні ефекти (наприклад, вибухи) на об'єктах проводиться на екрані. GPU (Графіка Processing Unit) швидкість - Трохи очевидно одне дійсно, тим швидше вона, тим швидше він може розрахувати операцій. Бітний контролер пам'яті шириною - Ви побачите, як це кваліфікується як 64bit, 128bit і так далі. Чим ширше краще, як це в основному рухається готового продукту з піксельних конвеєрів, вершинні трубами тощо через оперативну пам'ять і на екран. Чим ширше трохи шириною тим більше він може переміщатися на будь-який заданий час. Рам - Залежно від того, як потужні карти використовують у заголовках вище диктує скільки оперативної пам'яті вам потрібно. Також, якщо ви хочете грати в гру з АА кількість оперативної пам'яті, поставляється в неї. Це одна з моїх зосереджена відносно карт. Якщо ви читали деякі мої попередні повідомлення, яке ви побачите, що 256 МБ ОЗУ абсолютний макс вам потрібно на картку під час ігор зі стандартним дозволом сьогоднішніх 1280x1024 (1440x900 при використанні широкоформатний монітор). На 1680x1050 або 1920x1200 Вам буде потрібно 512MB. Але якщо картки, що є низьким кінця в ГПУ ПП, вершина ставки має 512 Мб оперативної пам'яті то він не має ніякого сенсу, тому що карта не зможе виробляти достатню кількість пікселів і т.д., щоб мати можливість гри на високих дозволах, в першу чергу , так що встановлення достатньо оперативної пам'яті для цього не має сенсу whatsover, окрім як в точці продажу, недосвідченістю народ буде бачити вище числа і виконувати свою кращу карту. Рам швидкості - Дивлячись на карту ви побачите це котируються на ефективну швидкість. Це не маркетинг. З пам'яті на карті контролюється в паралельному (скажімо, 2 банки по 128 Мб кожен), ви будете мати кожен банк працює на 700MHz сказати, але працює разом, оскільки вони в них є ефективна швидкість 1400 МГц або 1.4GHz. Для DX10 (Windows Vista) карту, Ви повинні бути дивлячись на: Всі наведені вище, за винятком піксельних конвеєрів і вершинні труб. Архітектурні зміни для карт тепер означає, що Stream шейдери на карти цього типу роблять ту ж роботу, що і піксельних конвеєрів і вершинних Труби зробив. Це має одну перевагу, що в той час як раніше (на карті DX9), коли ГПУ є надання деяких складних геометрія (оброблено вершинні конвеєри) піксельних конвеєрів СБ простою. Це означає, що ставки гри кадрів може сповільнитися, тому що завжди був disparagy між сумою, як піксельних і вершинних труб на конкретній карті, там зазвичай більше піксельних конвеєрів. Так що для будь-якої Shader інтенсивного надання ваша картка може бути встановлена гра штраф, а потім раптом частота кадрів може знизитися аж. Таким чином, відверто кажучи, більше потоку шейдерів у вас є, тим краще. І Ага, я був би збирається на 8800 теж.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тому я пропоную, що 9600 потокових процесорів в критерії зробити абсолютно ніякої різниці, і 9600 лавки майже те ж, 8800 через борт.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| критеріїв Arent як розвага, як ігри і Thats коли потокових процесорів є:) |
|
| |||
| |||
| Uh, що? Я мав на увазі протестовані результатів гра тестування.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| А думав, що ви говорили про 3DMark і такі LOL. Переваги я бачу, в 9600 вони дешеві і можуть бути досить добре розігнати. Але я все ж таки думаю, що 8800 отримав краю на них. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Whats кращого обладнання для Інтернету Stream Video | chris187 | Генеральний обладнання чат | 3 | 26 листопада 2009 12:40 |
| Безкоштовні кодекс потоку ігор по мережі | CodeFreakC | General Software чат | 4 | 2 березня 2009 14:33 |
| Процесор | Dell320 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 3 січня 2008 20:10 |
| Процесори для ноутбуків | Томас McA | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 9 вересня 2007 03:34 |
| Можете не аудіо потоку з ПК на Xbox 360 | Rattus Norvegicus | Операційні системи Windows | 5 | 15 серпня 2007 07:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |