![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като главоболие с моя Palit HD4850. Всеки се опитам да надстроите ми водача, било то от ATI или ASUS сайт към 32 битова Vista, на sceen е празна върху мен и компютъра отиде мъртъв. След като рестартира, екранът ще имат всички снежинки (Не знам как да се опише) и тя ще остане, докато аз деинсталирате графични драйвери и прекратяваме моята карта. Защо е така? Трябва ли да направим Flash BIOS, или нещо такова? Това е моята COM спецификациите: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 четворни 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Графики SEAGATE 500 GB SATA Дано някой наистина може да осветлявам мен, защото аз се борят, за последните два дни. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаше ли проблем с предишния драйвер?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всякакви проблеми с игри правиш едно и също нещо? Какво е вашето PSU?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здрасти Водачът, който е с картата е само за ME, 2000 и XP. Първоначално той беше ОК за нормално ползване, докато аз натоварване ми Assassin на вероизповедание. След това всички шофьори бяха безполезни с изключение на този, се търси от Windows самата Но разбира се това е само стандартните VGA Graphics водача, така прозорци подкана да инсталирате драйвера, предназначени за картата. Както ми PSU е 500 вата. Thks |
|
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш "безполезни" - какво не е наред с Assassin на Крийд и какви други игри работи нормално? Каква е модел на вашето PSU (не на мощност). Артефакти обикновено означава мъртви карта или лошо PSU.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не дисплея след инсталиране на нови видео карта (PowerCooler HD4850) | shuabert | Графика на карти & Монитори | 6 | 22-ри август 2009 11:49 |
| Palit 9800GT графична карта Проблеми | lnicole | Графика на карти & Монитори | 0 | 13 Юни 2009 01:12 |
| HD4850 - Има ли в Maker материя | katana | Графика на карти & Монитори | 8 | 3 април 2009 18:23 |
| Видео стрийминг през ie7 | dfr200764 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 21 Авг 2008 10:52 |
| Streaming с WMP 11 | muay | Мултимедия & Codecs | 1 | 29 Март 2008 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |