![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám bolesti hlavy s mým Palit HD4850. Vždy jsem zkusit upgradovat své řidiče, ať už je to od ATI nebo ASUS stránku 32 bit Vista, sceen je prázdná na mě a počítač šel mrtvý. Jakmile restartovány, displej bude mít všechny sněhové vločky (I dont know how to popsat) a je na nich zůstane, dokud jsem odinstalovat ovladače grafické karty a zakázat moje. Proč je to tak? Mám to udělat flash BIOS nebo něco takového? To je můj com specifikace: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Graphics Seagate 500 GB SATA Doufám, že někdo může opravdu osvítit mne cos jsem bojovat za poslední dva dny. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl tam problém s předchozím řidiče?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakékoli problémy se hry dělají totéž? Jaký je váš PSU?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nazdar Řidič, který je dodáván s kartou je určen pouze pro ME, 2000 a XP. Zpočátku to bylo ok pro běžné použití, dokud jsem nahrát do mého Assassin je krédem. Po, že všichni řidiči byli k ničemu, kromě jedné hledají Windows sám o sobě, ale samozřejmě, že to je jen standardní VGA grafický ovladač tak mi okna výzva k instalaci ovladače znamenalo pro kartu. Každopádně můj PSU je 500 wattů. Thks |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíš "k ničemu" - co se stalo s Assassin Creed, a to, co ostatní hry normálně pracoval? Jaký je Model Váš PSU (ne příkonem). Artefakty obvykle rozumí mrtvé karty nebo špatné PSU.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ne Displej Po instalaci nového Video Card (PowerCooler HD4850) | shuabert | Graphics Cards & Monitory | 6 | 22.srpna 2009 11:49 |
| Palit 9800GT Grafická karta Otázky | lnicole | Graphics Cards & Monitory | 0 | 13 června 2009 01:12 |
| HD4850 - Má Maker Látka | Katana | Graphics Cards & Monitory | 8 | 3. duben 2009 18:23 |
| Streamování videa prostřednictvím IE7 | dfr200764 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 21. srpen 2008 10:52 |
| Streaming s WMP 11 | Muay | Multimedia & Kodeky | 1 | 29. března 2008 10:33 |
| Thread Nástroje | |
| |