![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'vlasništvo glavobolje sa mojim Palit HD4850. Sve ja pokušati nadograditi moje vozača, bilo iz ASUS ATI ili site na 32 zalogaj Vidik, sceen odlazi u prazno na mene i računalo je otišao mrtav. Nakon ponovno pokretanje, zaslon će imati sve snowflakes (ja dont znati kako to opisati) i ona će ostati na dok sam deinstalirati drivere grafičke i onemogućiti moju karticu. Zašto je to tako? Moram li napraviti Flash BIOS ili nešto slično? Ovo je moj com naočale: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM-a Palit HD4850 grafika SEAGATE 500 GB SATA Nadam se netko stvarno može prosvijetliti me cos sam se bori za protekla dva dana. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Was there a problem s prethodnim driver?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problema s igrama radiš istu stvar? What's your PSU?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bok Vozač koji dolazi s karticom je samo za mene, 2000 i XP. U početku je bilo ok za normalno korištenje dok se ne učita Ubojica je moje vjerovanje. Nakon toga su svi vozači beskorisno, osim za jednu pronicali Windows sama Ali naravno da je samo standardni VGA grafika vozač prozore tako zatraži od mene da instalirate upravljački program značila za karticom. Inače moj PSU je 500 vati. Thks |
|
| |||
| |||
| Kako to misliš "beskorisnih" - ono što je bilo u redu s Ubojica je vjera, a što druge igre radile normalno? Što je Model Vaše PSU (ne sa snagom). Artefakata obično znače mrtvih karticu ili loše PSU.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne Ekran nakon instaliranja novog video kartica (PowerCooler HD4850) | shuabert | Graphics Cards & Monitors | 6 | 22 kolovoz 2009 11:49 |
| Palit Grafička kartica 9800GT pitanja | lnicole | Graphics Cards & Monitors | 0 | 13. lipnja 2009 01:12 |
| HD4850 - Da li Maker Matter | Katana | Graphics Cards & Monitors | 8 | 3. travanj 2009 18:23 |
| Video streaming putem IE7 | dfr200764 | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 21. kolovoz 2008 10:52 |
| Streaming sa wmp 11 | muay | Multimedija i kodeci | 1 | 29. ožujak 2008 10:33 |
| Thread Tools | |
| |