![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van fejfájás az én Palit HD4850. Everytime I try to upgrade my vezetőnek, legyen az ATI vagy az ASUS honlapján a 32 bites Vista, a sceen elsötétül rám, és a gép ment, meghalt. Miután újraindult, a képernyőn, majd a hópelyheket (I dont know how leírni), és marad, amíg nem tudom eltávolítani a vezetők és a grafikus kártya letiltása én. Miért van ez így? Van, hogy a BIOS-flash, vagy valami hasonlót? Ez az én com specs: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Graphics Seagate 500 GB SATA Remélem valaki tud igazán felvilágosít engem, mert én is küzd az elmúlt két nap. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt-e valami probléma a korábbi vezetőnek?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden olyan kérdéseket játékok ugyanazt a dolgot? Mi a tápegység?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Szia A vezető, hogy érkezik, a kártya csak az ME, 2000 és XP. Kezdetben volt az OK gombra, amíg a normál használat betölteni up my Assassin's Creed. Ezek után minden vezető volt hiábavaló, kivéve a Windows keres magának Persze ez csak egy szabványos VGA grafikus vezérlő úgy ablakok kéri meg, hogy telepítse azt jelentette a kártyát. Egyébként én PSU 500 watt. Thks |
|
| |||
| |||
| Mit jelent "haszontalan" - Mi volt a baj Assassin's Creed, és milyen más játékokat dolgozott rendesen? Mi a modell Az Ön PSU (és nem a teljesítményt). Mesterséges általában halott kártya, vagy rossz PSU.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs kijelző telepítése után új videó kártya (PowerCooler HD4850) | shuabert | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Augusztus 22, 2009 11:49 |
| Palit 9800GT grafikus kártya kérdések | lnicole | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 13. június 2009 01:12 |
| HD4850 - A Maker Matter | Katana | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 3. április 2009 18:23 |
| Video streaming révén IE7 | dfr200764 | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 21. augusztus 2008 10:52 |
| Streaming a WMP 11 | muay | Multimédia és kodekek | 1 | 29. március 2008 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |