![]() |
|
| |||
| |||
| אני נתקל עם הראש שלי Palit HD4850. בכל פעם שאני מנסה לשדרג את הנהג, יהיה אותו ATI או ASUS אתר 32 ביט Vista, sceen הולך על ריק לי והמחשב הלך מת. פעם מחדש, המסך יהיה כל snowflakes (dont אני יודע איך לתאר), וזה יישאר על עד שאני מסיר את ההתקנה של מנהלי התקנים גרפיים וסוגרים את הכרטיס שלי. למה זה כך? האם אני חייב לעשות את ה-BIOS של פלאש או משהו כזה? זהו אזור com מפרט: ASUS P5Q Pro אינטל 2.83GHz Core 2 מרובע 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 גרפיקה Seagate 500 GB SATA אני מקווה שמישהו באמת יכול להאיר לי חסת עלים הייתי struggling מזה יומיים. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש בעיה עם מנהל ההתקן הקודם?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעיות עם משחקים עושה את אותו הדבר? What's your PSU?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הי הנהג שמגיע עם הכרטיס הוא רק בשבילי, 2000 ו XP. בתחילה זה היה בסדר עבור השימוש בדרך כלל עד שאני לטעון לי את Assassin's creed. אחרי שכל הנהגים היו חסרי תועלת למעט אחד על ידי חיפוש ב-Windows עצמה, אבל כמובן שזה רק VGA רגיל גרפיקה הנהג כך Windows הנחיה אותי להתקין את מנהל ההתקן עבור כרטיס התכוון. בכל מקרה PSU שלי היא 500 וואט. Thks |
|
| |||
| |||
| מה זאת אומרת "חסר תועלת" - מה היה לא בסדר עם Assassin's creed ומה משחקים אחרים עבדו כרגיל? מהו מודל PSU שלך (לא wattage). בדרך כלל מתכוון Artifacts מת אשראי או רע PSU.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא לתצוגה חדשה, לאחר התקנת כרטיס המסך (PowerCooler HD4850) | shuabert | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 22 אוגוסט 2009 11:49 |
| Palit 9800GT כרטיס מסך נושאים | lnicole | כרטיסי מסך & Monitors | 0 | 13 יוני 2009 01:12 |
| HD4850 - האם יוצר חשובה | katana | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 3rd אפריל 2009 18:23 |
| וידאו streaming באמצעות IE7 | dfr200764 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 21st אוגוסט 2008 10:52 |
| הזרמת עם WMP 11 | muay | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 29 מרץ 2008 10:33 |
| שרשרת כלים | |
| |