![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu galvos skausmą su mano Palit HD4850. Everytime bandau atnaujinti savo vairuotojo, ar tai iš ATI arba ASUS Svetainės iki 32 bitų Vista sceen važiuoja tuščia ant manęs ir kompiuteris atėjo negyvas. Po naujo, ekranas bus visi Snowflakes (I dont know kaip apibūdinti) ir jis liks tol, kol pašalinti grafikos vairuotojams ir išjungti mano kortele. Kodėl taip yra? Ar turiu daryti BIOS "flash" ar kažką panašaus? Tai mano KOM Specifikacijos: Asus P5Q Pro Intel Core 2 Duo 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Grafika Seagate 500 GB SATA Viltis kažkas tikrai gali apšviesti mane cos buvau kovoja už paskutines dvi dienas. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten buvo su ankstesniais vairuotojas problema?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet su žaidimais daryti tą patį klausimus? Kokia jūsų PSU?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Labas Vairuotojas, kuris ateina su kortele tai tik ME, 2000 ir XP. Pradžių ji buvo ok normaliai naudotis, kol aš apkrova iki mano Assassin's Creed. Po to visi vairuotojai buvo nenaudinga, išskyrus vieną Ieškota Windows, bet žinoma, kad tai tik standartinė VGA tvarkyklė grafikos plokštę taip langus paskatino mane, kad įdiegtumėte tvarkyklę skirtas kortelės. Anyway mano PSU yra 500 vatų. Thks |
|
| |||
| |||
| Ką reiškia "nenaudingas" - tai, kas buvo negerai su Assassin's Creed ir kiti žaidimai, kas dirbo normaliai? Koks modelis Jūsų PSU (ne galingumo). Daiktai paprastai tai negyvi kortelės ar blogas PSU.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |