![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir galvassāpes ar savu Palit HD4850. Everytime mēģinu uzlabot manu draiveri, vai tas būtu no ATI vai ASUS vietā ar 32 bitu Vista, sceen neko nerāda uz mani un dators aizgāja miruši. Reizi restart, ekrāns ir visas snowflakes (I dont prot aprakstīt), un tas paliks, kamēr atinstalēt grafisko draiveri un izslēgt manu karti. Kāpēc tas tā? Vai man darīt BIOS flash vai kaut kā tā? Šis ir mans com specs: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHZ 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Graphics Seagate 500 GB SATA Ceru, ka kāds tiešām var paskaidrot man cos esmu cīnās par pēdējo divu dienu laikā. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai bija problēma ar iepriekšējo draiveris?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jebkurš ar spēlēm darot pašu jautājumu? What's your PSU?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Čau Draiveri, kas nāk ar karti ir tikai ME, 2000 un XP. Sākumā tas bija ok normālas lietošanas, kamēr es slodze manu Assassin's kredo. Pēc tam, ka visi draiveri ir nelietderīgi, izņemot vienu pārmeklē ar Windows, bet gan tas, protams, ir tikai standarta VGA grafikas vadītājs tik logus lika man uzstādīt vadītāja paredzēts karti. Anyway mans PSU ir 500 vati. Thks |
|
| |||
| |||
| What do you mean "nederīga" - to, kas bija nepareizi ar Assassin's Creed un kādas citas spēles strādā normāli? Kas ir modelis Jūsu PSU (ne jaudas). Artefaktus parasti ir miris karti vai slikti PSU.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |