![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ból głowy z moimi Palit HD4850. Everytime I moje próby uaktualnienia sterownika, należy go od ATI lub ASUS stronę 32-bitowa Vista w sceen jest pusty mnie i komputer poszedł martwy. Po ponownym uruchomieniu, na ekranie będzie miał wszystkie śnieżynkami (I dont know-how do opisywania) i pozostanie aż do odinstalować sterowniki graficzne i wyłączyć mojej karty. Dlaczego tak? Czy muszę zrobić BIOS flash czy coś takiego? To jest mój com SPECS: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 GB pamięci DDR2 RAM Palit HD4850 Grafika Seagate 500 GB SATA Nadzieja ktoś może mnie oświecić naprawdę cos byłem trudem przez ostatnie dwa dni. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy istnieje problem z poprzedniego sterownika?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszelkie problemy z grami robi to samo? What's your PSU?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cześć Kierowca, że pochodzi z karty tylko do ME, 2000 i XP. Początkowo było ok dla normalnego użycia aż obciążenia moich Assassin's Creed. Po tym wszyscy kierowcy były bezużyteczne wyjątkiem jednej przeszukany przez system Windows, ale oczywiście, że jest tylko standardowy sterownik VGA grafiki okien tak zachęciły mnie do zainstalowania sterownika przeznaczone dla karty. W każdym razie mój PSU to 500 watów. Thks |
|
| |||
| |||
| Co to znaczy "bezużyteczne" - co było złego w Assassin's Creed oraz jakie inne gry pracował normalnie? Co to jest model Państwa PSU (nie mocy). Artifacts zazwyczaj oznaczają martwe karty lub złe PSU.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |