![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám bolesti hlavy s mojím Palit HD4850. Vždy som skúsiť upgradovať svoje vodiča, či už je to od ATI alebo ASUS stránku 32 bit Vista, sceen je prázdna na mňa a počítač šel mŕtvy. Akonáhle reštartovaní, displej bude mať všetky snehové vločky (I dont know how to opísať) a je na nich zostane, kým som odinštalovať ovládače grafickej karty a zakázať moje. Prečo je to tak? Mám to urobiť flash BIOS alebo niečo takého? To je môj com špecifikácie: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Graphics Seagate 500 GB SATA Dúfam, že niekto môže naozaj osvítit mne cos som bojovať za posledné dva dni. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol tam problém s predchádzajúcim vodiča?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akékoľvek problémy sa hry robia to isté? Aký je váš PSU?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nazdar Vodič, ktorý je dodávaný s kartou je určený len pre ME, 2000 a XP. Spočiatku to bolo ok pre bežné použitie, kým som nahrať do môjho Assassin je krédom. Po, že všetci vodiči boli k ničomu, okrem jednej hľadajú Windows sám o sebe, ale samozrejme, že to je len štandardný VGA grafický ovládač tak mi okna výzva na inštaláciu ovládača znamenalo pre kartu. Každopádně môj PSU je 500 wattov. Thks |
|
| |||
| |||
| Čo tým myslíš "k ničemu" - čo sa stalo s Assassin Creed, a to, čo ostatné hry normálne pracoval? Aký je Model Váš PSU (ne príkonom). Artefakty obyčajne znamená mŕtve karty alebo zlé PSU.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |