![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Им 'имајући главобоље са мојим Палит ХД4850. Све ја покушати надоградити моје возача, било из Асус АТИ или сите на 32 залогај Видик, сцеен одлази у празно на мене и рачунар је отишао мртав. Након поновно покретање, екран ће имати све сноуфлакес (ја донт кноткле како то описати) и она ће остати на док сам деинсталирам дривер графичке и онемогућите моју картицу. Зашто је то тако? Морам ли направити Фласх БИОС или нешто слично?
Ово је мој цом наочаре: Асус П5К Про Интел Цоре 2 Куад 2.83ГХз 4 ГБ ДДР2 РАМ-а Палит ХД4850 графика СЕАГАТЕ 500 ГБ САТА Надам се неко стварно може просвијетлити ме цос сам се бори за протекла два дана. Тхкс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Уас тхере а проблем са претходним дривер?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Проблема са играма радиш исту ствар?
Ухат'с ыоур псу?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Бок
Возач који долази са картицом је само за мене, 2000 и КСП. У почетку је било ок за нормално коришћење док се не учита Убица је моје веровање. Након тога су сви возачи бескорисно, осим за једну проницали Уиндоус сама Али наравно да је само стандардни ВГА графика возач прозоре тако затражи од мене да инсталирате управљачки програм значила за картицом. Иначе мој псу је 500 вати. Тхкс |
|
|
|||
|
|||
|
Како то мислиш "бескорисних" - оно што је било у реду са Убица је вјера, а што друге игре радиле нормално? Шта је Модел Ваше псу (не са снагом).
Артефаката обично значе мртвих картицу или лоше псу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|