![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Palit HD4850 ile baş ağrısı çekiyorum. Everytime Ben sürücü yükseltme, ATI veya ASUS sitede, 32 bit Vista da olmak çalıştığınızda, Ekran boş yaz ve gider bilgisayar öldü gitti. Sonra yeniden başlatılması, ekran (nasıl tarif etmek bilmiyorduysanız) ve bu kadar grafik sürücüleri ve devre dışı bırakmak benim kart kaldırma kalır tüm snowflakes olacaktır. Neden bu kadar? Ben bir BIOS flaş veya böyle bir şey yapmak gerekir mi? Bu benim tr özellikleri ise: Asus P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 GB DDR2 RAM Palit HD4850 Grafikler Seagate 500 GB SATA Umarım biri beni aydınlatmak için ben son iki gün için mücadele edilmiştir marul. Thks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu önceki sürücü ile ilgili bir sorun oldu mu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oyunları aynı şeyi yapıyor sorun? Senin PSU nedir?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Merhaba Bu kartla birlikte gelen sürücü sadece ME, 2000 ve XP için. Başlangıçta normal kullanım için tamam ben Assassin's Creed Yüklenecek kadar oldu. Tüm sürücüler bir dışında yararsız olduğunu Windows kendisi tarafından aranır elbette sadece standart VGA grafik sürücüsü Windows yaz istenir sürücü kartın anlamı yüklemek. Neyse benim PSU 500 watt olduğunu. Thks |
|
| |||
| |||
| Ne "yararsız" demek - ne yanlış olduğunu Assassin's Creed ve diğer oyunlar normalde çalıştı? Ne olduğunu Model için PSU (değil vat miktarı) ve. Artifakları genellikle ortalama ölü kartı veya kötü PSU.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |