![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене головний біль з моєї Palit HD4850. Everytime я намагаюся оновити драйвера, чи то від ATI або ASUS сайт в 32-бітної Vista, sceen гасне на мене і на комп'ютері заглохли. Після перезавантаження екран буде мати всі сніжинки (я не знаю, як описати), і вона залишиться, поки не видалите графічні драйвери і відключити картку. Чому це так? Чи потрібно мені робити Flash BIOS або щось подібне?
Це моя специфікації COM: ASUS P5Q Pro Intel Core 2 Quad 2.83GHz 4 Гб DDR2 RAM Palit HD4850 графіка Seagate 500 GB SATA Надія хтось дійсно може просвітити мене Cos I боролися протягом останніх двох днів. Thks |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи була проблема з попередньої версії драйвера?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Будь-які проблеми з іграми робити те ж саме?
Який ваш блок живлення?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
Водій, який поставляється з картою тільки для мене, 2000 і XP. Спочатку це було нормально для нормального використання, поки я завантажити мої переконання вбивці. Після цього всі водії були марні, за винятком одного Windows Пошук по собі, але, звичайно, що це всього лише стандартний VGA драйвер графічної таким Windows спонукало мене до установки драйвера призначена для карти. У всякому разі мій БП 500 Вт. Thks |
|
|
|||
|
|||
|
Що ви розумієте під "марно" - Що сталося з Assassin's Creed і що інші ігри працюють нормально? Що таке модель Вашого БП (не потужність).
Артефакти зазвичай мають на увазі мертвих карти або поганий БП.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|