![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Његова један пиксел, не мислим да је мртав, само својим заглави, његове зелене боје. Како се отарасити се ње? Иве 'суђен ЈСцреенФикс, али није имао среће. Да ли је ово било који добар? хттп://фиксдеадпикселс.ув.ро/ Пре него што сам га длоад, мај да има вирус Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| узети сцреенсхот ако не његова на слици онда његова ваш монитор, а не поправљив (то мој знање)
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Те лицемјерје сцреенсхот заглави један пиксел, његове монитор није графика, знао сам то. Ако сте прочитали овај, видећете да можете поништити заглави пиксела, само треба пронаћи још један сите који помаже ун стицк њих. (А по један у мој први пост, ја морам да знам ако је поуздан) Линк: хттп://ууу.јсцреенфикс.цом/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда ови линкови могу помоћи: хттп://ууу.инструцтаблес.цом/ид/Фикс-...н-ЛЦД-монитор/ хттп://ууу.уикихоу.цом/Фикс-а-Стуцк-П...ан-ЛЦД-Монитор
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гледајући у и7 или К9550 - Заглављени у и потребна помоћ! | рхысдук | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 28. Окт 2009 05:18 |
| Пиксел Луксеед Дынамиц ЛЕД тастатуре! | КаноакаВирус | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 30 децембар 2008 10:11 |
| Заглави пиксел (с), Беленжица | Датим | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 19. сеп 2008 20:28 |
| Пиксел Схадер 1,1 проблема ... | текп | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 4 мај 2008 07:16 |
| Пиксел водич за квалитет слике? | цомп4681 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 3 март 2008 06:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |