![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така и наскоро получи нов компютър за домакинството (спецификациите по-долу). Сега тук е проблема. Аз сте инсталирали софтуера и драйвера на картата е призната, но когато се опитам и работите нещо, което изисква малко GFX паметта на компютъра отива в "прозорците се изключи за да се предотврати увреждане на вашата система" Когато се опитам да си взема Windows Aero бенчмарк резултат започва теста след което преминава в "прозорците се изключи за да се предотврати увреждане на вашата система." Аз have'nt всякакви промени настройките на BIOS, съм имал поглед към тях и не мога да видя нищо необичайно, но не мога да кажа, че съм експерт по BIOS. Система за очила ASRock CONROE 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ фондова 250GB SATA II HDD GeForce 8600GT Борда Аудио 19 "TFT монитор |
|
| |||
| |||
| Уверете се, че картата е седнал правилно. Опитайте актуализиране на драйвери от производителите уебсайт. Проверете дали сте PSU е способен да предостави достатъчно енергия за картата. Почит Хауърд. |
|
| |||
| |||
| Ive 'промяна BIOS и NVidia Driver работи добре сега. |
|
| |||
| |||
| Това е голяма новина колега и благодаря, че ни информирате. Почит Хауърд. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някои процеси измятане Памет BAD - много разочарована !!!!! | blakeaf96 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 30 | 19 Feb 2009 11:55 |
| Stumped, ако аз трябва да оставя unallocation пространство | firefghteremt809 | Общи Софтуер Чат | 1 | 17 ноември 2008 17:19 |
| Компютърна няма да се включа ... Първи разочарован | RSteph49 | Общи Хардуер Чат | 3 | 25 Окт 2008 13:07 |
| Сирене е много разочарована | cheesewheels99 | Общи Хардуер Чат | 8 | 12 Feb 2008 22:46 |
| Аз съм stumped ... Така е Microsoft. Графична карта въпрос. | Dmeyer07 | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 ноември 2007 22:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |