menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pařezy a frustrovaný.

Reply

Thread Nástroje
Old 31.prosince 2007, 06:04
Člen Skupina

Default Pařezy a frustrovaný.

Ok, tak jsem se nedávno dostal nový počítač pro domácnosti (specifikace níže). Teď tady je problém. I've nainstalován software ovladače a karta byla uznána, ale: když jsem se pokusila spustit cokoli, co vyžaduje trochu GFX paměti počítače jde do "okna je uzavírací, aby nedošlo k poškození vašeho systému"

Když jsem se pokusit dostat své Windows Aero benchmark skóre začíná zkušební pak jde do "okna je uzavírací, aby nedošlo k poškození vašeho systému." I have'nt měnit žádné nastavení BIOSu jsem měl podívat se na ně a nevidí nic abnormálního, ale nemohu říci, jsem expert na BIOS.

Systém Specs

ASRock Conroe 1333-1394
Intel Core 2 Duo E6750 @ skladem
250gigabajt SATA II HDD
Geforce 8600GT
Palubní Audio
19 "TFT Monitor
Old 31. prosince 2007, 06:39
Člen Skupina

Přesvědčte se, zda je karta správně sedí.

Pokuste se aktualizovat ovladače z webových stránek výrobce.

Zkontrolujte, zda jste PSU je schopen poskytovat dostatek energie pro kartu.

Jde Howard.
Old 31.prosince 2007, 07:43
Člen Skupina

I've Aktualizovaný BIOS a Driver Nvidia pracuje pořádku.
Old 31. prosince 2007, 07:59
Člen Skupina

To je dobrá zpráva maté a díky, že jste nám prosím vědět.

Jde Howard.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pár procesů chamtivé braní Memory BAD - VERY frustrovaným !!!!! blakeaf96 Virus, spyware a bezpečnost 30 19. únor 2009 11:55
Pařezy, pokud jsem na dovolené unallocation prostor firefghteremt809 Obecné Software Chat 1 17. listopadu 2008 17:19
Počítač nebude zapnout ... Prípravné frustrovaným RSteph49 Obecné Hardware Chat 3 25. října 2008 13:07
Sýr je velmi frustrovaný cheesewheels99 Obecné Hardware Chat 8 12. únor 2008 22:46
Já jsem pařezy ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém. Dmeyer07 Graphics Cards & Monitory 5 3. Listopad 2007 22:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.