![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem se nedávno dostal nový počítač pro domácnosti (specifikace níže). Teď tady je problém. I've nainstalován software ovladače a karta byla uznána, ale: když jsem se pokusila spustit cokoli, co vyžaduje trochu GFX paměti počítače jde do "okna je uzavírací, aby nedošlo k poškození vašeho systému" Když jsem se pokusit dostat své Windows Aero benchmark skóre začíná zkušební pak jde do "okna je uzavírací, aby nedošlo k poškození vašeho systému." I have'nt měnit žádné nastavení BIOSu jsem měl podívat se na ně a nevidí nic abnormálního, ale nemohu říci, jsem expert na BIOS. Systém Specs ASRock Conroe 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ skladem 250gigabajt SATA II HDD Geforce 8600GT Palubní Audio 19 "TFT Monitor |
|
| |||
| |||
| Přesvědčte se, zda je karta správně sedí. Pokuste se aktualizovat ovladače z webových stránek výrobce. Zkontrolujte, zda jste PSU je schopen poskytovat dostatek energie pro kartu. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| I've Aktualizovaný BIOS a Driver Nvidia pracuje pořádku. |
|
| |||
| |||
| To je dobrá zpráva maté a díky, že jste nám prosím vědět. Jde Howard. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pár procesů chamtivé braní Memory BAD - VERY frustrovaným !!!!! | blakeaf96 | Virus, spyware a bezpečnost | 30 | 19. únor 2009 11:55 |
| Pařezy, pokud jsem na dovolené unallocation prostor | firefghteremt809 | Obecné Software Chat | 1 | 17. listopadu 2008 17:19 |
| Počítač nebude zapnout ... Prípravné frustrovaným | RSteph49 | Obecné Hardware Chat | 3 | 25. října 2008 13:07 |
| Sýr je velmi frustrovaný | cheesewheels99 | Obecné Hardware Chat | 8 | 12. únor 2008 22:46 |
| Já jsem pařezy ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém. | Dmeyer07 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. Listopad 2007 22:29 |
| Thread Nástroje | |
| |