![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, λοιπόν, έχει λάβει πρόσφατα έναν νέο υπολογιστή για το νοικοκυριό (specs πιο κάτω). Τώρα εδώ είναι το πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης και η κάρτα έχει αναγνωριστεί, αλλά: όταν προσπαθώ και τρέχει κάτι που απαιτεί λίγη GFX μνήμη του υπολογιστή προχωρεί σε «παράθυρα είναι το κλείσιμο του στην πρόληψη βλαβών στο σύστημα σας" Όταν προσπαθώ και να μου το Windows Aero αναφοράς φιλοξενούμενων αρχίζει τη δοκιμή, στη συνέχεια σε "παράθυρα είναι το κλείσιμο του για την πρόληψη των ζημιών στο σύστημά σας." I have'nt αλλάξει οποιαδήποτε ρυθμίσεις του BIOS, έχω είχε εξετάσει τους και δεν μπορούν να δουν τίποτα αφύσικο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ειδικός επί του BIOS. Χαρακτηριστικά Συστήματος ASRock CONROE 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ Stock 250GB SATA II HDD GeForce 8600GT Εποχούμενες Audio 19 "TFT Monitor |
|
| |||
| |||
| Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα είναι κάθονται σωστά. Δοκιμάστε την ενημέρωση των οδηγών από τους κατασκευαστές ιστοσελίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε PSU είναι σε θέση να παρέχουν αρκετή ενέργεια για την κάρτα. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Έχω Ενημέρωση του BIOS και την Nvidia Driver εργάζεται τώρα προστίμου. |
|
| |||
| |||
| Ειναι μεγάλη είδηση και mate Ευχαριστούμε που μας γνωρίζουν. Regards Howard. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λίγα Διεργασίες Hogging Memory BAD - πολύ απογοητευμένοι !!!!! | blakeaf96 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 30 | 19 Φεβ 2009 11:55 |
| Stumped αν έχω για να αφήσει χώρο unallocation | firefghteremt809 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 17 Νοε 2008 17:19 |
| Υπολογιστής δεν θα ανάψει ... να απογοητεύονται | RSteph49 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 25 Οκτ 2008 13:07 |
| Τυρί είναι πολύ απογοητευμένοι | cheesewheels99 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 12 Φεβ 2008 22:46 |
| Είμαι stumped ... Το ίδιο και η Microsoft. Κάρτα γραφικών θέμα. | Dmeyer07 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3η Νοε 2007 22:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |