![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tako sam nedavno dobila novo računalo za kućanstvo (naočale dolje). Now Here's the problem. Ive 'Installer vozač softver i kartica je priznati ali: kada JA probati i pokretati bilo koji zahtijeva malo GFX memorije računala prelazi u "Windows se isključuje kako bi se spriječilo oštećenje sustava" Našto JA probati i dobiti moj Windows Aero mjerni rezultat testa ga počinje onda ide u "Windows se isključuje kako bi se spriječilo oštećenje sustava." Ja have'nt promjena bilo koje postavke BIOS-a, Ive 'je imala pogled na njih i ne mogu vidjeti ništa abnormalno, ali ne mogu reći da sam stručnjak u BIOS. Specifikacije sustava ASRock CONROE 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ Stock 250GB SATA II HDD Geforce 8600GT Onboard Audio 19 "TFT monitora |
|
| |||
| |||
| Provjerite je li kartica pravilno sjedi. Pokušajte s ažuriranjem upravljačkih programa s proizvođačima website. Provjerite da li je sposoban PSU pružanja dovoljno snage za karticu. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Ive 'obnovljeno BIOS Driver Nvidia i radi u redu sada. |
|
| |||
| |||
| Da `a velike novosti i drugarica Hvala Vam što ste nas obavijestili. Regards Howard. |