kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Reply

Téma eszközök
Old December 31, 2007, 06:04
Csoport tagja

Ok Szóval nemrégiben kapott egy új számítógépet a háztartás (specs alább). Most itt van a probléma. Én már telepítette a vezető szoftver-és a kártya el nem ismerik, de: Amikor megpróbál futtatni semmit, amely előírja, hogy egy kis Gfx memória a számítógép kerül "A Windows leáll károsodásának megelőzése érdekében a rendszer"

Amikor megpróbál és kap az én-m Windows Aero benchmark pontszámot akkor kezdi a vizsgálatot, akkor megy a "Windows leáll károsodásának megelőzése érdekében a rendszer." Én have'nt megváltozott minden BIOS beállítások, már volt egy pillantást, és nem látok semmi rendkívüli, de nem tudom én vagyok a szakértő a BIOS.

System Specs

Asrock Conroe 1333-1394
Intel Core 2 Duo E6750 @ Stock
250GB SATA II HDD
Geforce 8600GT
Onboard Audio
19 "TFT monitor
Old December 31 2007, 06:39
Csoport tagja

Győződjön meg róla, hogy a kártya helyet helyesen.

Próbálja meg frissíteni az illesztőprogramot a gyártó honlapján.

Ellenőrizze, hogy psu képes nyújtani elég erő a kártyát.

Regards Howard.
Old December 31, 2007, 07:43
Csoport tagja

Én már frissített BIOS és az Nvidia Driver dolgozik finom most.
Old December 31 2007, 07:59
Csoport tagja

Ez nagyszerű hír `s tiszt és köszönöm, hogy értesített bennünket.

Regards Howard.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.