![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Ok Szóval nemrégiben kapott egy új számítógépet a háztartás (specs alább). Most itt van a probléma. Én már telepítette a vezető szoftver-és a kártya el nem ismerik, de: Amikor megpróbál futtatni semmit, amely előírja, hogy egy kis Gfx memória a számítógép kerül "A Windows leáll károsodásának megelőzése érdekében a rendszer"
Amikor megpróbál és kap az én-m Windows Aero benchmark pontszámot akkor kezdi a vizsgálatot, akkor megy a "Windows leáll károsodásának megelőzése érdekében a rendszer." Én have'nt megváltozott minden BIOS beállítások, már volt egy pillantást, és nem látok semmi rendkívüli, de nem tudom én vagyok a szakértő a BIOS. System Specs Asrock Conroe 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ Stock 250GB SATA II HDD Geforce 8600GT Onboard Audio 19 "TFT monitor |
|
|
|||
|
|||
|
Győződjön meg róla, hogy a kártya helyet helyesen.
Próbálja meg frissíteni az illesztőprogramot a gyártó honlapján. Ellenőrizze, hogy psu képes nyújtani elég erő a kártyát. Regards Howard. |
|
|
|||
|
|||
|
Én már frissített BIOS és az Nvidia Driver dolgozik finom most.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ez nagyszerű hír `s tiszt és köszönöm, hogy értesített bennünket.
Regards Howard. |