![]() |
|
| |||
| |||
| אוקי אז יש לי לאחרונה קיבלה מחשב חדש של משק הבית (מפרט בהמשך). עכשיו הנה הבעיה. אני כבר התקנתי את התוכנה ואת הנהג את הכרטיס כבר הכירו אבל: כשאני מנסה להפעיל או כל דבר שדורש קצת GFX זיכרון למחשב לתוך הולך "היא Windows כיבוי כדי למנוע נזק למערכת שלך" כשאני מנסה להביא את Windows Aero benchmark הציון זה מתחיל את הבדיקה ואז עובר אל "חלונות היא כיבוי כדי למנוע נזק למערכת שלך." אני have'nt שונה כל הגדרות ה-BIOS, אני כבר היה נראה להם וגם לא יכול לראות כלום חריגות, אבל אני לא יכול להגיד שאני מומחה ב-BIOS. מפרט מערכת ASRock CONROE 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ Stock 250GB SATA II HDD Geforce 8600GT Onboard אודיו 19 "TFT Monitor |
|
| |||
| |||
| ודא כי הכרטיס אינו מיושב כראוי. נסה לעדכן את מנהלי ההתקן של יצרני האתר. ודא שאתה PSU מסוגל לספק מספיק כוח עבור הכרטיס. בברכה הווארד. |
|
| |||
| |||
| ביצעתי עדכון ל-BIOS של Nvidia הנהג הוא עובד בסדר גמור עכשיו. |
|
| |||
| |||
| That `s חבר נהדר חדשות ו תודה שהודעת לנו. בברכה הווארד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה תהליכים Hogging זיכרון BAD - מאוד מתוסכל !!!!! | blakeaf96 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 30 | 19th פברואר 2009 11:55 |
| Stumped על אם אני צריך לעזוב unallocation שטח | firefghteremt809 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -17 נובמבר 2008 17:19 |
| המחשב לא להדליק ... מקבל מתוסכל | RSteph49 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -25 בחודש אוקטובר 2008 13:07 |
| גבינה מאוד מתוסכל | cheesewheels99 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | -12 פברואר 2008 22:46 |
| אני stumped ... אז הוא Microsoft. כרטיס המסך בעיה. | Dmeyer07 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd נובמבר 2007 22:29 |
| שרשרת כלים | |
| |