mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Stumped ir nusivylė.

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 31, 2007, 06:04
Narys

Default Stumped ir nusivylė.

Gerai, kad aš neseniai gavo naują kompiuterį ir namų (Specifikacijos žemiau). Dabar čia yra problema. Aš įdiegta programinė įranga ir tvarkyklės kortelė buvo pripažinta, bet: Kai aš pabandyti paleisti ką nors, kad reikia apie GFX atmintis kompiuterio eina į šiek tiek "Windows" išsijungia, kad nebūtų pažeistos jūsų sistema "

Kai bandau ir gausiu Windows Aero atskaitos partitūros prasideda bandymas tada eina į "Windows" išsijungia išvengti žalos jūsų sistemai. " Aš have'nt pakeista bet BIOS nustatymus, aš jau juos peržiūrėti ir negali matyti nieko neįprasto, bet aš negaliu pasakyti, kad aš apie BIOS ekspertas.

Svaidytuvo

ASRock Conroe 1333-1394
Intel Core 2 Duo E6750 @ Ištekliai
250GB SATA II HDD
GeForce 8600GT
Onboard Audio
19 "TFT Monitor
Old Gruodis 31, 2007, 06:39
Narys

Įsitikinkite, kad kortelė yra sėdėti teisingai.

Pabandykite atnaujinti iš gamintojų svetainės tvarkykles.

Įsitikinkite, kad jūs PSU gali užtikrinti pakankamai galios kortelę.

Dėl Howard.
Old Gruodis 31, 2007, 07:43
Narys

I've Atnaujinta BIOS ir nvidia tvarkyklės veikia bauda dabar.
Old Gruodis 31, 2007, 07:59
Narys

That `s Great news mate ir ačiū, kad pranešėte mums.

Dėl Howard.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nedaug procesai Žuvo Atmintis blogai - labai nusivylė !!!!! blakeaf96 Virus, Spyware & Security 30 19 vasaris 2009 11:55
Stumped dėl jei turiu palikti unallocation erdvė firefghteremt809 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 17, 2008 17:19
Kompiuteris neįsijungia ... Getting nusivylęs RSteph49 General Hardware Chat 3 25 spalis 2008 13:07
Sūris yra labai nusivylęs cheesewheels99 General Hardware Chat 8 12 vasaris 2008 22:46
I'm stumped ... Taigi yra Microsoft. Grafika kortelės išdavimo. Dmeyer07 Graphics Cards & Monitoriai 5 3 lapkritis 2007 22:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.