![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš neseniai gavo naują kompiuterį ir namų (Specifikacijos žemiau). Dabar čia yra problema. Aš įdiegta programinė įranga ir tvarkyklės kortelė buvo pripažinta, bet: Kai aš pabandyti paleisti ką nors, kad reikia apie GFX atmintis kompiuterio eina į šiek tiek "Windows" išsijungia, kad nebūtų pažeistos jūsų sistema " Kai bandau ir gausiu Windows Aero atskaitos partitūros prasideda bandymas tada eina į "Windows" išsijungia išvengti žalos jūsų sistemai. " Aš have'nt pakeista bet BIOS nustatymus, aš jau juos peržiūrėti ir negali matyti nieko neįprasto, bet aš negaliu pasakyti, kad aš apie BIOS ekspertas. Svaidytuvo ASRock Conroe 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ Ištekliai 250GB SATA II HDD GeForce 8600GT Onboard Audio 19 "TFT Monitor |
|
| |||
| |||
| Įsitikinkite, kad kortelė yra sėdėti teisingai. Pabandykite atnaujinti iš gamintojų svetainės tvarkykles. Įsitikinkite, kad jūs PSU gali užtikrinti pakankamai galios kortelę. Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| I've Atnaujinta BIOS ir nvidia tvarkyklės veikia bauda dabar. |
|
| |||
| |||
| That `s Great news mate ir ačiū, kad pranešėte mums. Dėl Howard. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nedaug procesai Žuvo Atmintis blogai - labai nusivylė !!!!! | blakeaf96 | Virus, Spyware & Security | 30 | 19 vasaris 2009 11:55 |
| Stumped dėl jei turiu palikti unallocation erdvė | firefghteremt809 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 17, 2008 17:19 |
| Kompiuteris neįsijungia ... Getting nusivylęs | RSteph49 | General Hardware Chat | 3 | 25 spalis 2008 13:07 |
| Sūris yra labai nusivylęs | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 8 | 12 vasaris 2008 22:46 |
| I'm stumped ... Taigi yra Microsoft. Grafika kortelės išdavimo. | Dmeyer07 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 3 lapkritis 2007 22:29 |
| Temos įrankiai | |
| |