mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Stumped şi frustrat.

Reply

Thread Tools
Old 31 decembrie 2007, 06:04
Grupul de stat

Default Stumped şi frustrat.

Bine, aşa că am primit de curând un nou calculator pentru uz casnic (specificatiile de mai jos). Acum, aici e problema. Am instalat driverul de software şi de carte, a fost recunoscut, dar: când încerc şi rula ceva care necesita un pic de GFX de memorie de computer merge în "Windows se închide pentru a preveni deteriorarea sistemului dvs."

Când încerc să-mi iau şi Windows Aero scorul de referinţă începe testul apoi merge în "Windows se închide pentru a preveni deteriorarea sistemului." Am schimbat have'nt orice setările BIOS, am avut o uita la ele şi nu poate vedea nimic anormal, dar nu pot spune eu sunt un expert în BIOS.

Sistemul de specificaţiile

Asrock CONROE 1333-1394
Intel Core 2 Duo E6750 @ stoc
250GB HDD SATA II
GeForce 8600GT
Aflate la bord, Audio
19 "TFT Monitor
Old 31 decembrie 2007, 06:39
Grupul de stat

Asiguraţi-vă că este aşezat corect carte.

Încercaţi actualizarea driver-ele de la producătorii de site-ul web.

Verificaţi dacă aţi PSU este capabil de a furniza suficientă putere pentru un astfel de card.

Regards Howard.
Old 31 decembrie 2007, 07:43
Grupul de stat

I-am actualizat şi BIOS-ul Nvidia Driver lucru este bine acum.
Old 31 decembrie 2007, 07:59
Grupul de stat

Asta-i grozav Stiri colega şi mulţumiri pentru daţi-ne de ştire.

Regards Howard.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.