![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, aşa că am primit de curând un nou calculator pentru uz casnic (specificatiile de mai jos). Acum, aici e problema. Am instalat driverul de software şi de carte, a fost recunoscut, dar: când încerc şi rula ceva care necesita un pic de GFX de memorie de computer merge în "Windows se închide pentru a preveni deteriorarea sistemului dvs." Când încerc să-mi iau şi Windows Aero scorul de referinţă începe testul apoi merge în "Windows se închide pentru a preveni deteriorarea sistemului." Am schimbat have'nt orice setările BIOS, am avut o uita la ele şi nu poate vedea nimic anormal, dar nu pot spune eu sunt un expert în BIOS. Sistemul de specificaţiile Asrock CONROE 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ stoc 250GB HDD SATA II GeForce 8600GT Aflate la bord, Audio 19 "TFT Monitor |
|
| |||
| |||
| Asiguraţi-vă că este aşezat corect carte. Încercaţi actualizarea driver-ele de la producătorii de site-ul web. Verificaţi dacă aţi PSU este capabil de a furniza suficientă putere pentru un astfel de card. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| I-am actualizat şi BIOS-ul Nvidia Driver lucru este bine acum. |
|
| |||
| |||
| Asta-i grozav Stiri colega şi mulţumiri pentru daţi-ne de ştire. Regards Howard. |