![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som sa nedávno dostal nový počítač pre domácnosti (špecifikácie nižšie). Teraz tu je problém. I've nainštalovaný softvér ovládača a karta bola uznaná, ale: keď som sa pokúsila spustiť čokoľvek, čo si vyžaduje trochu GFX pamäti počítača ide do "okna je uzatvárací, aby nedošlo k poškodeniu vášho systému" Keď som sa pokúsiť dostať svoje Windows Aero benchmark skóre začína skúšobná potom ide do "okna je uzatvárací, aby nedošlo k poškodeniu vášho systému." I have'nt meniť žiadne nastavenia BIOSu jsem měl pozrieť sa na ne a nevidí nič nezvyčajného, ale nemôžem povedať, som expert na BIOS. Systém Specs ASRock Conroe 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ skladom 250gigabajt SATA II HDD Geforce 8600GT Palubný Audio 19 "TFT Monitor |
|
| |||
| |||
| Presvedčte sa, či je karta správne sedí. Pokúste sa aktualizovať ovládače z webových stránok výrobcu. Skontrolujte, či ste PSU je schopný poskytovať dostatok energie pre kartu. Ide Howard. |
|
| |||
| |||
| I've Aktualizovaný BIOS a Driver Nvidia pracuje poriadku. |
|
| |||
| |||
| To je dobrá správa maté a vďaka, že ste nám prosím vedieť. Ide Howard. |