![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако сам недавно добила ново рачунар за домаћинство (наочаре доле). Ноу Хере'с тхе проблем. Иве 'инсталиран возач софтвер и картица је признати али: када ЈА пробати и да покреће било који захтева мало ГФКС меморије рачунара прелази у "Уиндоус се искључује како би се спречило оштећење система" Нашто ЈА пробати и добити мој Уиндоус Аеро мјерни резултат теста га почиње онда иде у "Уиндоус се искључује како би се спречило оштећење система." Ја хаве'нт промена било које поставке БИОС-а, Иве 'је имала поглед на њих и не могу да видим ништа абнормалне, али не могу рећи да сам стручњак у БИОС. Спецификације система АСРоцк Цонрое 1333-1394 Интел Цоре 2 Дуо Е6750 @ Стоцк 250ГБ САТА ИИ ХДД ГеФорце 8600ГТ Онбоард Аудио 19 "ТФТ монитора |
|
| |||
| |||
| Проверите да ли је картица правилно седи. Покушајте са ажурирањем управљачких програма са произвођачима уебсите. Проверите да ли је способан псу пружања довољно снаге за картицу. Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Иве 'обновљено БИОС Дривер НВИДИА и ради у реду сада. |
|
| |||
| |||
| Да `а велике новости и другарица Хвала вам што сте нас обавестили. Регардс Хоуард. |