az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Stumped ve sinirli.

Reply

Konu Araçları
Old 31 Aralık 2007, 06:04
Üye Grubu

Tamam bu yüzden yakın zamanda ev için aşağıdaki (özellikleri) yeni bir bilgisayar aldık. Şimdi burada sorun. Ben ve sürücü yazılımını kurduktan sonra kartın ama kabul edildi: ne zaman i denemek ve bilgisayar gider Gfx bellek biraz "Windows gerektiren bir şey çalıştırmak sisteminize zarar görmesini önlemek için kapatma değil"

Ne zaman i denemek ve Windows Aero kriter almak ve daha sonra test başlar gider olarak "Windows puan sistem zarar görmesini önlemek için kapatma olduğunu." Herhangi bir BIOS ayarları değiştirildi have'nt, ve onlara bakmak çok anormal bir şey göremiyorum, ama ben BIOS'u konusunda uzman oldum demek değildir.

Sistem Specs

ASRock CONROE 1333-1394
Intel Core 2 Duo E6750 @ Stok
250GB SATA II HDD
GeForce 8600GT
Onboard Ses
19 "TFT Monitör
Old 31 Aralık 2007, 06:39
Üye Grubu

Emin kartın doğru şekilde oturduğundan emin olun.

Üreticilerinin web sitesinden sürücüleri güncellemeyi deneyin.

Bu PSU kontrol kartı için yeterli gücü sağlayan özelliklere sahiptir.

Howard Saygılar.
Old 31 Aralık 2007, 07:43
Üye Grubu

I've Güncelleme BIOS ve Nvidia Sürücü şimdi iyi çalışıyor.
Old 31 Aralık 2007, 07:59
Üye Grubu

Bu `bize büyük haber dostum ve teşekkür biliyorum.

Howard Saygılar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından