менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Stumped і розчарування.

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 грудня 2007, 06:04
Член групи

ИТАК, я недавно отримав новий комп'ютер для домашнього господарства (специфікації нижче). Тепер ось у чому проблема. Я встановив драйвер і картка була визнана, але: Коли я намагаюся запустити, і нічого, що вимагає трохи GFX пам'яті комп'ютера в "Windows завершує роботу, щоб не зашкодити вашій системі"

Коли я намагаюся і отримати мою Windows Aero Benchmark Оцінка починається випробування потім переходить в "Windows завершує роботу, щоб не зашкодити вашій системі". Я have'nt зміна налаштування BIOS, я вже дивлюся на них і не бачу нічого ненормального, але я не можу сказати, що я фахівець з BIOS.

Система характеристики

Asrock Conroe 1333-1394
Intel Core 2 Duo E6750 @ фонду
250GB SATA II HDD
Geforce 8600GT
Вбудоване аудіо
19 "TFT монітор
Old 31 грудня 2007, 06:39
Член групи

Переконайтеся, що карта сидить правильно.

Спробуйте оновити драйвери з сайту виробників.

Переконайтеся, що блок живлення здатний забезпечити достатню потужність для карти.

Regards Говард.
Old 31 грудня 2007, 07:43
Член групи

Я оновив BIOS і драйверів Nvidia працює зараз штраф.
Old 31 грудня 2007, 07:59
Член групи

That `S велике Mate новини та Спасибі, що повідомили нам про це.

Regards Говард.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.