![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я недавно отримав новий комп'ютер для домашнього господарства (специфікації нижче). Тепер ось у чому проблема. Я встановив драйвер і картка була визнана, але: Коли я намагаюся запустити, і нічого, що вимагає трохи GFX пам'яті комп'ютера в "Windows завершує роботу, щоб не зашкодити вашій системі" Коли я намагаюся і отримати мою Windows Aero Benchmark Оцінка починається випробування потім переходить в "Windows завершує роботу, щоб не зашкодити вашій системі". Я have'nt зміна налаштування BIOS, я вже дивлюся на них і не бачу нічого ненормального, але я не можу сказати, що я фахівець з BIOS. Система характеристики Asrock Conroe 1333-1394 Intel Core 2 Duo E6750 @ фонду 250GB SATA II HDD Geforce 8600GT Вбудоване аудіо 19 "TFT монітор |
|
| |||
| |||
| Переконайтеся, що карта сидить правильно. Спробуйте оновити драйвери з сайту виробників. Переконайтеся, що блок живлення здатний забезпечити достатню потужність для карти. Regards Говард. |
|
| |||
| |||
| Я оновив BIOS і драйверів Nvidia працює зараз штраф. |
|
| |||
| |||
| That `S велике Mate новини та Спасибі, що повідомили нам про це. Regards Говард. |