![]() |
|
| |||
| |||
| Бок, Имам еМацхинес Х6207 А ја хтео да добијем видео картицу за њега. Сада је ствар ЈА донт кноткле који видео цард да би добили, а све је то кно и видео картице зависи о рачунару: С. Био сам задивљен ако неко има предлог шта би требало Видео картице и добити? Мој буџет је око 100 $ дати или 10 УСД. било који сугестија би бити пуно апприецатед: Д и исто тако ако ми треба нешто друго како би се надоградити моје рачунар за играње? Досад сам купио само 512МБ РАМ-а остала су фабрички дефуалт. * Измени * мислим о "хттп://ууу.футуресхоп.ца/цаталог/проддетаил.асп?ску_ид=0665000ФС10098942&логон=&лан гид = ср" Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| еМацхинес су итекако буџет рачунара. Ви вероватно имате лоу-енд ЦПУ и знам да радите прилично стара РАМ (ПЦ3200 није лоше, то је ипак прилично застарели). То је прилично мало вероватно ће то икада бити исплативо него само куповање / Зграда стара једно - вероватно ће вам требати ново напајање и (евентуално) ЦПУ. Ако је наведена _ексацт_ ЦПУ имате, и да ли имате ПЦИ Експресс кс16 слот (ја не могу наћи на матичној плочи на уеб проверити), можемо ићи даље.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Иве је одлучио направити ново рачунар јер су у праву о овом рачунару, није довољно добар ахаха То је ионако уат сам дошао горе са Снага = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=Т925-1177 ДВДР = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=С167-4514 Вид картица = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=П450-8670 Рам = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=О261-7054 Цасе фан = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=Т925-2009 Мобо = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=Е145-2038 Хард диск = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...ку=ТСД-160ААЈС ЦПУ хладњак = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=С457-1035 ЦПУ = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...ЦП2-ПД-945% 20Ц Цасе = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...4&ску=УЛТ33180 За Хард диск Био сам задивљен ако ми треба да моје тренутне једну или ће то бити компатибилна са мобо или нешто слично? само бцуз ја донт оскудица то потрошите више новца на друге ствари али то доенст материјом. Сада ћу почети Б4 купују све то ствари сам хтео проверити да ли све ради заједно или несталих Ако сам неке ствари. ЈА није желе направити нови тхреад бцуз ЈА није желе спам СРЈ: С. Хвала унапред |
|
| |||
| |||
| ОК -- За псу, имамо две ограде на 15 и 16 појачала, респективно. Ово није превише велика. Покушајте пронаћи један са пуно већи појачала на једном жељезницом (где пише 12 В) или виши на та два. Ту су 22 и 32 појачала на 3,3 и 5.0В шина - али то није стварно идући у помоћ када ваше ГПУ'с тражећи струја. Ако треба помоћ у вези са овом јавите ми и ја могу пронаћи нешто. Соны погон је у реду, наравно. Готово сви оптицалс вам купи сада ће бити у реду. Имајте на уму да је ИДЕ диск јединицу, па ако ваше матична плоча има само један или два ИДЕ слот, нећете моћи да користите све ИДЕ повезивање периферних уређаја (попут тврдих дискова). За једноставну употребу / зграде, можете пробати хандсоме за САТА диск уместо. То је начин оверприцед за 8600ГТ. Управо сада, на 8600ГТ је буџет картице, корисно ако немате више од 65 $ или тако, али у супротном оутцлассед. Нажалост, изгледа као да Тигердирецт је инфлатинг цене свих својих графика картица прилично мало. Ја вам препоручујем испустити нешто не треба, као што су ЦПУ хладњак, и да иде на један од 9600ГТс.. Верујте ми, то је велики скок. Меморије је прилично оверприцед ас уелл. За ту цену коју треба узимајући 4ГБ. "Сли-реады" је ништа радити с меморы - у ствари, то је чак и на варање веже графичке технологије са меморијске картице. Покушати ово или ово уместо. Моје мишљење ОЦЗ је падају јако мало. Отпад случају фан - У праву сте да ће требати пар, али заиста сваком случају куповине треба да дође са њима већ. Матична плоча је фантастичан избор. Два ПЦИ-Е трака ако желите ставити другу графичке картице у касније. Међутим, ако идете мало више буџета, што се заснива на П35 цхипсет (за разлику од 750и у наслову) бити превише добрих и пуно јефтиније. Напомена, П35 Матичне плоче имају само један слот за графичке картице, тако да нема сли у будућности. Међутим, он мај бити боље да се боље једног графичком картицом уместо окончавајући уп СЛИинг два 9600ГТс у будућности. То је ваш позив. Ова матична плоча има само један ИДЕ хеадер превише, тако да мај желите пребацити све остало препустити САТА јер је врло вероватно свој стари ИДЕ хард диск је. Отпад ЦПУ хладњак - нећете требати. У ствари, ја сам спреман да се кладим Стоцк хладњак је боље него да је један. Ја би дефинитивно надоградњу из тог Пентиум Д - за комадић мање можете добити далеко супериорнији процесор који пуше га далеко. Им 'не велик навијач од случаја. Не само да то не долази са много обожаватеља, изгледа као да је направио прилично јефтино предње и аудио не ради се глуп. Мислим да је то, па ћемо га збир: 1. Пребаците ваше периферије него на САТА ИДЕ. Купите САТА Лите-Он ДВД писац, на пример, и нови САТА хард диск. 2. Промените своју случају да се мало боље конструирао један. 3. Евентуално променити своју матичну плочу - новац ћете потрошити на она мај бити боље прилагођен како би се боље компоненте другде. Размислите јефтинији (~ 120 $) П35 матичне плоче. 4. Промените процесор, сцрап вентилатора (ћете добити једном у оквир) 5. Промени РАМ на неке јефтиније врсте 6. Промени видео картице на барем 9600ГТ. Које резолуције су вам приказују? 7. Незнатно другачији псу. Драго ми је што сте одлучили да управо иде и изградити нову. Мислим да ћете бити веома сретни са тим у односу на свог старог еМацхинес:)
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Хвала ти, сад сам покушао да учини оно што ми је рекао и дошао горе са овај. Ја сам не сигуран ако то утврде заједно, или ако сам ја још увек радим нешто криво, ја сам кинд нових у овоме: ( Снага / Цасе = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...&ску=ТЦ3Ј-2341 ДВД Писац = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...Л12-1132% 20ОЕМ Хард диск = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...ку=ТСД-500ААКС Мобо / ЦПУ = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...М-П35ДПМ-Е7200 РАМ = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...4&ску=Ц13-2022 Вид картица = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...0&ску=П56-9600 |
|
| |||
| |||
| Није лош посао. Ја сам прилично импресиониран да псу, иако долази из творничар никад нисам чуо, тврди да два 28а 12В шина. Ипак, ја сам сумњиве. Случај је добар ипак. За псу, пробајте ово или још боље ово. То су солид ПСУс. Оптички је у реду. Матична плоча је осредњи у најбољем случају - прочитајте неке рецензије на НеуЕгг. Покушајте нешто слично ово. Гоод јоб проналажење П35 ипак. РАМ-а, наравно, изгледа добро. Видео картица би било сјајно када је на лагеру! (Овај предмет није више доступан). Али, било који други продавац је верзија ће радити добро.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок хвала вам толико за помоћ ћу почети куповином. ПС је ли друге ствари које требам? како би мој рачунар рада (сличан Уиндоус Виста ... итд) Зато кажем да ми омогућава све у плуг, а ја га на оно што би екрану изгледају? Шта да радим? хаха СРЈ за сва питања Ја сам само мало опрезна: П И ја сам променио Вид картице Вид картица = хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...203&ЦатИд=3670 |
|
| |||
| |||
| То је страница која има паклу је на продају графичка картица. Све њихове 8800ГТс се смањити на око 130 $. Да твој 'куповина ускоро добити ово један или ово уместо једног. Некадашњи је бољи навијач, потоња мало јефтиније. Свиђа ми се један бивши јер је лепа и афтермаркет фрижидери је стварно јефтино. Те воља потреба ОС диска. То је заправо све што вам треба да буде рад софтверски мудар. Једном те добити то горе и трчање, можете користити дисковима који долазе уз хардвер добити све возаче и до сада, или се можете повезати на Интернет и добити најновије дривер. Шта ће се десити када је све у овом додатку ћете добити БИОС, онда ћемо рећи нешто попут "Без оперативног система пронађено", "Диск није спреман", итд уметања диска, поновно подизање система или притисните "Ентер" или шта год , а започет ће инсталације система Уиндоус. Након што је учинио, зар горе (дривер инсталацију) и готови сте.
|
| |||
| |||
| Уоу! хвала вам пуно за савет ћу сада почети чувања и куповина то! хвала и ја сам гуессинг ОС је оперативни систем као што је Уиндоус? ыаы |
|
| |||
| |||
| Аха. Можете ставити бесплатни Линукс дистро или било шта на ту али пошто је ово гаминг ПЦ претпостављам да ћете желите Уиндоус. Сретно, ако имате било какве проблеме када се делови само да нас обавестите.