![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър или лош??? I DONT наистина виждам как тя може да е лошо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя може да бъде лошо, както HDTVs е да се пуска по-ниска резолюция с голям размер на пикселите, толкова близо до тях не сте добри, както мониторите. Редовен монитори са по-евтини и имат по-високи резолюции. Ако си заседание 5 + метра от монитора ви, тя може да се оправи, в противен случай тя вероятно ще бъде значително по ужасен качество.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз си уредила нашите Toshiba лаптоп на нашите Samsung HDTV миналата седмица, това е страхотно! Съгласен съм, не искате да погледнете го близки, но това е много готино да видите COMP екрана на 42 "телевизор. |
|
| |||
| |||
| Можеш да го по друг начин и да използвате монитора като телевизор? Висше детайлност и такива изглежда благ, TV тунер карта ще го минете през компютъра? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im вървят моя компютър в моя телевизор сега Купих си прости HD телевизор и е изненадан, че имаше VGA слот, така нагласено го и му перфектно. Просто искат тя имаше картина в картината, за да гледате филми, докато използвате компютъра LOL спестява на електрическа макар!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|