![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobré nebo špatné? I dont opravdu vidět, jak by to mohlo být špatné |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Může to být špatné, jako HDTV je určen pro spuštění na nižší rozlišení s větší velikost pixelu, takže se blíží, že jsou k ničemu, pokud monitory. Pravidelné monitory jsou levnější a mají vyšší rozlišení. Pokud jste posezení 5 + nohy z vašeho monitoru, může pracovat v pohodě, jinak je to asi bude znatelně hrůzný kvality.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I hákovitý naši notebooků Toshiba do naší Samsung hdtv minulý týden, je to báječné! Souhlasím, nechcete se podívat na to těsné, ale je to docela v pohodě vidět comp obrazovku na 42 "tv. |
|
| |||
| |||
| Dalo by se to zase na druhou stranu a používání monitoru jako televizi? Vyšší detail a taková se zdá být dobré, TV tuner kartu by si ji nechat jít přes počítač? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im běží na mém počítači tv nyní Koupil jsem si jednoduchý HD televizi a byl překvapen, že má VGA slot tak to zmanipulované a jeho perfektní. jen přát jí obraz v obrazu pro sledování filmů a současně i využití počítače lol šetří na elektrickém když!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Obecné Hardware Chat | 5 | 20 leden 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |