![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobro ili loše? Ja stvarno ne vidim kako bi to moglo biti loše |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To može biti loš kao HDTVs su namijenjene za korištenje u niže rezolucije s većim pikselima veličina, tako izbliza oni ne dobar kao monitora. Redovna monitori su jeftiniji i imaju više rezolucijama. Ako se sjedi 5 + noge od vašeg monitora, ona svibanj funkcionirati u redu, jer u suprotnom to vjerojatno idući u biti primjetno grozan kvalitete.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja upecan gore naš laptop Toshiba Samsung HDTV na naš prošli tjedan, to je legendaran! Slažem se, ne želim gledati ga izbliza, ali je prilično cool da vidi comp ekran na 42 "tv. |
|
| |||
| |||
| Moglo bi se to na drugi način i koristiti monitor kao TV? Najbolji detalj je dobro i kao što je TV tuner kartica bi neka ide kroz računalo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM pokrenut moj PC na mom tv sada ja kupio jednostavan HD tv i bila je iznenađena da je imao VGA utor tako rigged ga i njegova savršena. Želja je samo slika u sliku gledati filmove dok koristite računalo lol štedi na električnoj ipak!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | General Hardware Chat | 5 | 20 siječanj 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaš trenutni monitor ... | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 6. listopad 2006 01:33 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |