![]() |
|
| |||
| |||
| טוב או רע? Dont אני באמת מבין איך זה יכול להיות רע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות רע כמו HDTVs נועדו להפעלה בעת ברזולוציה נמוכה יותר עם גודל פיקסלים גדול, כל כך קרוב יותר הם לא טובים כמו צגים. צגים רגילים הם גבוהים יותר זול יותר ולקבל החלטות. אם אתה יושב 5 + לפקח על הרגליים שלך, הוא עלול להתפתח בסדר, אחרת זה כנראה יהיה באפן ניכר באיכות מגעיל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני מכור למעלה Toshiba שלנו הנייד שלנו Samsung HDTV בשבוע שעבר, זה מדהים! אני מסכים, אתה לא רוצה להסתכל על זה מקרוב, אבל זה די מגניב לראות את comp על מסך 42 "TV. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להפעיל את זה דרך אחרת ולהשתמש בו בתור צג טלוויזיה? פירוט גבוהות וכך נראה טוב, כרטיס טלוויזיה כונן היה תעזבו את זה דרך המחשב? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM לרוץ על המחשב שלי הטלוויזיה שלי עכשיו קניתי טלוויזיה HD פשוט היה מופתע זה היה כל כך מבוים VGA משבצת אותו ואת מושלמת. רק לאחל לו התמונה התמונה כדי לצפות בסרטים בזמן שאני להשתמש במחשב LOL שומר על חשמלית למרות!