![]() |
|
| |||
| |||
| Labi vai slikti? I dont patiešām redzēt, kā tas varētu būt slikti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas var būt slikti, kā HDTV ir paredzēti braukt par zemāku izšķirtspēju ar lielākiem pikseļa izmēru, tāpēc pat tuvu viņi nav labi, monitorus. Regulāra monitori ir lētāki un ir augstākas rezolūcijas. Ja jūs sēžat 5 + pēdas no jūsu monitora, tā var izstrādāt naudas sodu, jo pretējā gadījumā tas droši vien būs ievērojami nepatīkams kvalitāti.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es līks mūsu Toshiba klēpjdators ar mūsu Samsung HDTV pagājušajā nedēļā, tas ir pasakains! Es piekrītu, jūs nevēlaties to apskatīt tuvāk, bet tas ir diezgan cool, lai redzētu comp ekrāna uz 42 "tv. |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu griezties, tas citā veidā un izmantot monitora atbilstību TV? Augstāku detalizācijas un šādi izskatās labi, televīzijas uztvērēja karti, kas ļauj to iet caur datoru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im darbojas mana datora uz manu tv tagad es nopirku vienkāršu HD TV un biju pārsteigts, ka bija vga slota tik savienoti to un tās perfekta. tikai vēlos tā ir foto attēlu skatīties filmas, bet es varu izmantot datoru lol ietaupa Elektrisko gan!
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|