![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobra czy zła? I dont widzisz, jak to może być złe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może być źle, jak HDTV są przeznaczone do uruchamiania w niższej rozdzielczości piksela z większych rozmiarów, aż tak blisko nie they're good as monitorów. Regularne monitorów są tańsze i mają wyższe rozdzielczości. Jeśli posiedzenia 5 + nogi z monitora, to może pracować na grzywny, w przeciwnym wypadku prawdopodobnie będzie zauważalnie pieski jakości.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I hooked nasze laptopa Toshiba Samsung naszych hdtv w zeszłym tygodniu, jest fantastyczny! Zgadzam się, nie chcesz spojrzeć na to z bliska, ale to całkiem cool, aby wyświetlić ekran komp na 42 "TV. |
|
| |||
| |||
| Można ją w inny sposób i korzystać z monitora jako TV? Wyższe szczegółowo i tak wydaje się dobre, a karta tunera TV to let it go poprzez komputer? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im uruchomienie komputera w moim tv teraz Kupiłem zwykłą HD TV i był zaskoczony było gniazdo VGA tak uzbrojone go i jego doskonały. po prostu chce uzyskać obraz w zdjęcie, aby oglądać filmy i jednocześnie korzystać z komputera lol zapisuje na elektrycznych though!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|