![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bune sau rele? I dont adevărat a se vedea modul în care aceasta ar putea fi de rău |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ea poate fi de rău ca HDTVs sunt menite să ruleze la rezoluţie mai mică cu dimensiune mai mare de pixeli, deci de aproape, nu sunt de bun ca monitoare. Monitorizează regulat sunt mai ieftine şi să aibă mai mare rezoluţie. Dacă sunteţi în şedinţa din 5 + picioare monitorului, este posibil să funcţioneze bine, altfel este, probabil, va fi sensibil înspăimântător de calitate.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am culcat Toshiba laptop-ul nostru pentru a ne Samsung HDTV ultima saptamana, este de necrezut! Sunt de acord, nu vrei să te uiţi la el de aproape, dar este destul de rece pentru a vedea comp ecran pe 42 "TV. |
|
| |||
| |||
| Ai putea sa-l în altă parte şi de a folosi un monitor ca un televizor? Mai mare detaliu si astfel pare bun, un tuner TV carte-ar lăsa să-l treceţi prin calculator? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im rulează pe PC-ul meu My TV acum Am cumparat un simplu HD TV şi a fost surprins de aceasta a avut un astfel de slot vga aranjat-o şi ei perfect. doar a avut dorinţa de imagine in imagine pentru a viziona filme în timp ce i utiliza computerul lol salvează pe electrice deşi!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|