![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobré alebo zlé? I dont naozaj vidieť, ako by to mohlo byť zlé |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môže to byť zlé, ako HDTV je určený pre spustenie na nižšie rozlíšenie s väčšou veľkosťou pixelu, takže sa blíži, že sú k ničomu, ak monitory. Pravidelné monitory sú lacnejšie a majú vyššie rozlíšenie. Ak ste posedenie 5 + nohy z vášho monitora, môže pracovať v pohode, inak je to asi bude znatelně hrůzné kvality.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I hákovitý našu notebookov Toshiba do našej Samsung hdtv minulý týždeň, je to báječné! Súhlasím, nechcete sa pozrieť na to tesné, ale je to docela v pohodě vidieť comp obrazovku na 42 "tv. |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa to zase na druhú stranu a používanie monitora ako televíziu? Vyšší detail a taká sa zdá byť dobré, TV tuner kartu by si ju nechať ísť cez počítač? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im beží na mojom počítači tv teraz Kúpil som si jednoduchý HD televíziu a bol prekvapený, že má VGA slot tak to zmanipulované a jeho perfektný. len priať jej obraz v obraze pre sledovanie filmov a súčasne aj využitie počítača lol šetrí na elektrickom keď!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 20 január 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |