![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добро или лоше? Ја стварно не видим како би то могло бити лоше |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може бити лош као ХДТВс су намењене за коришћење у ниже резолуције са већим пикселима величина, тако изблиза они не добар као монитора. Редовна монитори су јефтинији и имају више резолуцијама. Ако се седи 5 + стопала из свог монитора, он мај посао у реду, јер у супротном то вероватно идући да буде приметно грозан квалитета.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја упецан сеттле наш лаптоп Тосхиба Самсунг ХДТВ на наш прошли викенд, то је легендаран! Слажем се, не желим гледати га изблиза, али је прилично цоол да види цомп екран на 42 "тв. |
|
| |||
| |||
| Могло би се то на други начин и користити монитор као ТВ? Најбољи детаљ је добро и као што је ТВ тјунер картица би нека иде кроз рачунар? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИМ покренут мој ПЦ на мом тв сада ја купио једноставан ХД тв и била је изненађена да је имао ВГА слот тако риггед га и његове савршено. Жеља је само слика у слику гледати филмове док користите рачунар лол штеди на електричној ипак!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|