![]() |
|
| |||
| |||
| İyi veya kötü? I dont gerçekten nasıl kötü olabilir bakın |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu HDTVs büyük piksel boyutu düşük çözünürlükte çalıştırmak için, bu kadar hiç izler kadar iyi olduğunuz yakın anlamı olarak kötü olabilir. Düzenli izler ucuz ve daha yüksek çözünürlüklerde var. Eğer 5 oturuyorsun + monitörünüzü gelen ayak, bu güzel iş Mayıs, yoksa muhtemelen fark korkunç kaliteli olacak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben Samsung HDTV geçen hafta bizim Toshiba dizüstü bağladım, bu inanılmaz's! Ben, bunu en fazla göz yakın istemiyoruz katılıyorum ama güzel 42 "TV üzerindeki Zorunlu ekran görmek için serin. |
|
| |||
| |||
| Bunu başka bir yol açmak ve bir TV bir monitör kullanmak? Yüksek detay ve bu tür bir TV tuner kartı iyi görünüyor bu bilgisayar üzerinden gidelim ki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sohbet My TV artık benim bilgisayar çalışıyor ve basit bir HD TV aldım bu kadar mükemmel ve bu rigged bir VGA yuvası vardı şaşırdım. Sadece Ben bilgisayar lol kullanın resimde filmleri izlemek için resmi olsaydı elektrik de tasarruf!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
![]() |
|
| Bookmarks |