![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Ví někdo, kdo dělá PC monitor, který je dodáván s Scart vstup jako možnost? Můj syn má již spoluvlastníkem 19''TFT monitor s Scart / VGA vstup atd., ale věděl, pokud existují jiné je tam venku, kteří také větší obrazovku? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevěděl jsem žádné neexistovaly, ale můžete získat Monitor / TV kombinace, takže předpokládám, že by mohl mít, tak vám skutečně vyžadují SCART v? protože by to asi bylo jednodušší najít většího monitoru s různými vstupy a získat adaptér, jako scarts jsou stále méně časté nyní s HDMI a komponentní kabely.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| VGA na SCART počítačové obrazovky? | bonyjoy | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19. července 2009 15:17 |
| Žádný vstupní signál vyzkoušeli všechno, potřebujeme pomoc! | dosgriffins | Obecné Hardware Chat | 13 | 3. duben 2008 10:09 |
| S-Video výstup na TV SCART na mém nefunguje | tekp | Obecné Hardware Chat | 1 | 29. března 2008 12:30 |
| Nový počítač Potřebujete Vstup | TheBeacon187 | Obecné Hardware Chat | 4 | 2. Září 2007 13:58 |
| Ahoj! Vím, že nic, co se týče počítačů, potřebujete-I vstup! | načechraný | Obecné Software Chat | 12 | 7. května 2007 12:28 |
| Thread Nástroje | |
| |