![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Ar kas nors žino, kas leidžia kompiuterį kontroliuoti, kad ateina su Scart įvesties kaip alternatyva? Mano sūnus jau Venturer 19''TFT monitorius su SCART / VGA įvesties ir tt, bet buvo įdomu, ar yra kitų daro ten, kuris taip pat būtų didesnis ekranas? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nežinojau bet egzistavo, tačiau galite gauti Monitor / TV combo, todėl manau jie galėjo juos, jums tikrai reikia SCART in? nes jis tikriausiai bus lengviau rasti daugiau monitorius su skirtinga įėjimo ir gauti adapterį, kaip scarts tampa vis mažiau ir mažiau paplitęs dabar, su HDMI ir komponento kabelius.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| VGA to SCART kompiuterio ekrane? | bonyjoy | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 19 liepa 2009 15:17 |
| Nr įvesties signalo bando viską, reikia pagalbos! | dosgriffins | General Hardware Chat | 13 | 3 balandis 2008 10:09 |
| S-video SCART, kad mano televizorius neveikia | tekp | General Hardware Chat | 1 | Kovas 29, 2008 12:30 |
| Naujas kompiuteris, reikia Input | TheBeacon187 | General Hardware Chat | 4 | 2 rugsėjis 2007 13:58 |
| Labas! Aš nieko nežinau, kai kalbama apie kompiuterius man reikia įvesti! | purus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 7 gegužė 2007 12:28 |
| Temos įrankiai | |
| |