![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Vie niekto, kto robí PC monitor, ktorý je dodávaný s Scart vstup ako možnosť? Môj syn má už spoluvlastníkom 19''TFT monitor s Scart / VGA vstup atď, ale vedel, ak existujú iné je tam vonku, ktorí tiež väčšiu obrazovku? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevedel som žiadne neexistovali, ale môžete získať Monitor / TV kombinácie, takže predpokladám, že by mohol mať, tak vám skutočne vyžadujú SCART v? pretože by to asi bolo jednoduchšie nájsť väčšieho monitora s rôznymi vstupmi a získať adaptér, ako scarts sú stále menej časté teraz s HDMI a komponentní káble.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| VGA na SCART počítačovej obrazovky? | bonyjoy | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19. júla 2009 15:17 |
| Žiadny vstupný signál vyskúšali všetko, potrebujeme pomoc! | dosgriffins | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 3. apríl 2008 10:09 |
| S-Video výstup na TV SCART na mojom nefunguje | tekp | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 29. marca 2008 12:30 |
| Nový počítač Potrebujete Vstup | TheBeacon187 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 2. September 2007 13:58 |
| Ahoj! Viem, že nič, čo sa týka počítačov, potrebujete-I vstup! | načechraný | Všeobecné Software Chat | 12 | 7. mája 2007 12:28 |
| Thread Tools | |
| |