![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje TFT nezdají být zobrazeno černá ... : S Pokud vše vypadá dobře, liney a bílý, a ne "normální" - je na mizině? I zapojen do mé eeepc a bylo také nezobrazuje černá, takže to nemůže být moje grafická karta. Jakékoliv nápady nebo řešení? |
|
| |||
| |||
| Mohli byste zkontrolovat, zda theres žádné riskantní spojení? něco ohýbaným nebo poškozený ..? Nejlepší vyloučit jednoduché věci první: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie je správné, problém s počítačem je problém může být způsoben v nejmenší věci nebo největších věcí, nikdy skutečně vědět, dokud jste vyzkoušeli všechny své možnosti. Zkuste kontrolu připojení na grafickou kartu, ujistěte se, že šrouby na VGA nebo DVI vstup od monitoru našroubovány v příjemném a pevný (ne však těsné!)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kabely poškozené? Zkuste nahradit kabely
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s Frieds Laptop nezobrazuje něco, když bota autobus | marky | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 10.listopadu 2009 16:41 |
| Zobrazuji čínských znaků v Web Browser | Canchero | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 2. duben 2009 02:00 |
| PC Problém: Není Zobrazení Thing On Screen | JMember | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. březen 2009 19:33 |
| Všechno šlo černá | Black Magic | Obecné Hardware Chat | 8 | 18. května 2008 07:40 |
| Můj internet není všechno zobrazování. | Lindy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 16. listopadu 2007 19:25 |
| Thread Nástroje | |
| |