![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját TFT úgy tűnik, hogy nem jelenik meg fekete ... : S Ha néz ki mindenki jól liney-fehér és nem a "normális" - ez Eltörtem? Azt le kell zárni, hogy az én eeepc, és azt is, nem jelenik meg fekete létezik, ezért nem lehet az én grafikus kártya. Minden olyan ötletek és megoldások? |
|
| |||
| |||
| Meg tudja ellenőrizni, ha ott bármilyen agyafúrt kapcsolatot? Valami hajlított vagy sérült ..? A legjobb, hogy zárja ki az egyszerű dolgok első: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie van, a probléma a számítógép egy probléma okozza a legkisebb dolog, vagy a legnagyobb dolog, akkor soha nem tudod, amíg nem próbáltam minden lehetőséget. Próbálja ellenőrzését a kapcsolatot a grafikus kártyát, ellenőrizze, hogy a csavarok a VGA vagy DVI bemenet a monitor csavarni a szép és a szűk (de nem a szűk!)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kábelek sérült? Próbálja ki helyettesíti a kábeleket
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gondja van egy Frieds laptop nem jelenít meg semmit, amikor házipapucs | Marky | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | November 10, 2009 16:41 |
| Megjelenítve kínai karakterek webböngészõ | Canchero | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 2. április 2009 02:00 |
| PC Probléma: Nem megjelenítése Thing On Screen | JMember | Általános fémáru Chat | 9 | 4. március 2009 19:33 |
| Minden úgy ment, fekete | Black Magic | Általános fémáru Chat | 8 | 18. május 2008 07:40 |
| Saját internetes megjelenítését nem minden. | Lindy | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 16. november 2007 19:25 |
| Téma eszközök | |
| |